19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie sub privirile lui Rednic

Victorie sub privirile lui Rednic

„Satelitul“ Universitatii a disputat miercuri seara, pe stadionul din Valea Rosie, un meci amical in compania colegei din seria a cincea a Diviziei C, Armata Craiova. Dupa un joc disputat intr-un ritm alert, elevii lui Eugen Neagoe s-au impus pe final, cu 4-3, dar au aratat destule carente, in special in aparare.

Intarita cu doua nume grele in fotbalul craiovean, Ionut Lutu si Marius Iordache, jucatori retrogradati de Rednic la echipa a doua, Universitatea II a inceput bine partida si, dupa o jumatate de ora, avea deja doua goluri avans, prin reusitele lui Ticlea (’10) si Ungureanu (’30), coautori fiind cei doi „exilati“. Mustruluiti de pe banca de Mugurel Gusatu, „militarii“ s-au trezit si ei din letargia de inceput, punind in dificultate defensiva adversa si reducind din diferenta prin Turcila.

La reluare, partida a fost si mai incinsa, cu ocazii de poarta mult mai numeroase. Lutu a trimis mingea in bara, dupa o superba actiune personala, iar Ionut Iordache a punctat pentru 3-1 (’70).

Raspunsul „militarilor“ a fost pe masura, dupa citeva faze bune de joc, ei reusind sa egaleze in doar doua minute, prin Stoian (’74) si Teodosiu (’76). Scorul final a fost stabilit de Bucur, in minutul 86.

Eugen Neagoe si George Bita au folosit urmatoarea echipa: Vulpescu – M. Iordache, Curteanu, Lazarovici, Feleaga – I. Iordache, Hoban, Ticlea, Dananae – Lutu – Ungureanu. Au mai jucat: N. Oprea, Florea, Vladut, Bucur, Cojocaru.

De partea cealalta, Armata s-a prezentat cu: Petrescu – Grigore, Ghita, Sodoleanu, Stoian – Enache, Stanculescu, Chiliman, Dinu – Turcila, Radut. Au mai intrat: Badoi, Teodosiu, Boroiban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS