14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGalata ar putea renunta la Ovidiu Petre

Galata ar putea renunta la Ovidiu Petre

Presa turca a scris ieri ca diriguitorii clubului Galatasaray Istanbul intentioneaza sa renunte la mijlocasul roman Ovidiu Petre in cazul in care il vor achizitiona pe fotbalistul argentinian Marcelo Gallardo. Se pare ca oficialii clubului au luat aceasta decizie in urma unei discutii cu tehnicianul Gheorghe Hagi.

„Initial, s-a dorit ca Gallardo sa fie adus la Istanbul in ianuarie 2005, dar Galatasaray s-a hotarit sa-l actioneze mai repede. Daca argentinianul va fi achizitionat, Petre va fi transferat sau imprumutat altui club“, a scris cotidianul turc Fanatik.

Pe de alta parte, infringerea din etapa a II-a a campionatului Turciei, 0-1 la Gaziantep, a aprins spiritele in cadrul lotului Galatei. Fiind foarte nervos, tehnicianul echipei Galatasaray, Gica Hagi, l-a dat afara de la antrenamentul de joi seara pe atacantul Umit Karan, sustinind ca elevul sau nu a tratat cu seriozitate sedinta de pregatire. Hagi a strigat in limba turca la Karan, dupa ce fotbalistul, in urma unei pase, a trimis mingea la intimplare: „Unde sutezi? Iesi afara!“. Atacantul a reactionat, spunind ca nu a inteles instructiunile lui Hagi si a parasit baza de pregatire.

„Regele“ va prezenta conducerii clubului un raport in legatura cu acest incident, in urma caruia Karan ar putea fi sanctionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS