21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal - Universitatea II 2-1

FC Caracal – Universitatea II 2-1

In primul amical al perioadei de pregatire, divizionara B FC Caracal a invins la limita a doua echipa a Universitatii, dupa un joc atractiv, care a placut celor aproape 300 de spectatori prezenti pe stadionul „Parc“.

Feleaga a deschis scorul pentru craioveni, dupa o actiune personala, gazdele reusind insa sa intoarca rezultatul. Stoica a egalat spre finalul primei reprize, din lovitura libera, pentru ca Andrei Petrescu sa aduca victoria caracalenilor la putine minute de la reluare, spre nemultumirea lui Neagoe, care s-a declarat satisfacut de primele 45 de minute facute de elevii sai.

Tehnicienii Ungureanu si Cristescu au inceput partida cu urmatorul „unsprezece“: Bornescu – Corneanu, Ciuca, Stoica, G. Mihaita – Saceanu, Dina, Dantes, Velcovici – Stroescu, Voiculet. In partea a doua a meciului, au mai jucat N. Militaru, M. Gheorghe, Vodita, Savulescu, Totoroata, Baia, Girla, Petrescu si Stefanescu.

Dupa meci, antrenorii divizionarei B au renuntat la M. Gheorghe (venit de la Rulmetul Alexandria) si Cioponea, care va fi imprumutat la Prodchim Bals.

De partea cealalta, Eugen Neagoe si George Bita i-au trimis in teren pe: Buturuga – Cojocaru, Lazarovici, G. Serban, Vladut, Hoban – Curteanu, Feleaga, Dananae – I. Iordache, N. Oprea. Au mai jucat: Vulpescu, Florea, V. Stancu, Mariko, Ticlea, Bucur, Sandu si Firanescu. Alaturi de Buturuga, de la prima echipa a Universitati au mai venit sub comanda lui Neagoe Hoban si George Serban.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS