20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBratu a semnat cu Nantes

Bratu a semnat cu Nantes

Internationalul roman Florin Bratu a semnat, miercuri, un contract pe patru ani cu echipa franceza FC Nantes, dupa ce a efectuat vizita medicala. Fostul rapidist, care are 24 de ani, a venit in „Hexagon“ de la Galatasaray Istanbul, grupare unde a evoluat in sezonul trecut si la care nu s-a acomodat prea bine, reusind sa marcheze sapte goluri in 19 partide disputate.

Bratu il inlocuieste pe Viorel Moldovan, golgheterul francezilor transferat la finalul sezonului in Elvetia, luindu-i fata dinamovistului Ionel Danciulescu, care, in aceasta vara, a avut doua tentative de a ajunge la gruparea „canara“, ambele esuate.

Bratu va deveni astfel coleg cu internationalul de juniori Claudiu Keseru, component al echipei de rezerve a lui FC Nantes, tinarul atacant grabindu-se sa-si laude noul coleg. „Veti constata rapid ca Bratu este un jucator foarte bun. Este rapid, tehnic, are numeroase calitati. Normal, este roman“, a spus Keseru.

Pentru Galata, vinzarea atacantului roman a fost o afacere buna, in contul formatiei turce intrind aproximativ doua milioane de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS