12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNkoy e indragostit de Julia Roberts!

Nkoy e indragostit de Julia Roberts!

Filston a fost legitimat la Excelsior Mouscron in 1994, cind avea 13 ani, fiind adus de la CS Jemappes. S-a nascut pe 20.07.1981 la Boende (Congo), are 1,74 metri si 68 de kilograme, postul pe care joaca fiind acela de fundas-mijlocas stinga.

– Care este numele tau adevarat, pentru ca in Romania ti s-a spus deja Flinstone?

– Prenumele este Filston, iar numele de familie este Mongu Nkoy Bonsey. Sint congolez, dar de la 18 ani am obtinut si cetatenia belgiana. Ieri (luni-n.r.) am implinit 23 de ani.

– La multi ani! Dar cum ai ajuns la Craiova?

– Nu este prima mea vizita in Romania. In urma cu trei saptamini am sustinut probe de joc la FC National. Nu vreau sa comentez modul cum s-au comportat cei de acolo cu mine. La Universitatea am ajuns prin intermediul agentului meu, care este bun prieten cu antrenorul Mircea Rednic.

– Ai semnat un contract cu Universitatea?

– Deocamdata, nu, dar sper sa ramin la Universitatea pentru ca ma simt bine si cred ca pot face fata. Sint in discutii cu oficialii de aici si cred ca ne vom intelege.

– Unde ai jucat ultima oara?

– Am evoluat la Mouscron, in prima liga belgiana. Dintre jucatorii mai cunoscuti cu care am jucat sint M’Penza, Blondel sau Pieroni.

– Cum ti se pare Universitatea fata de Mouscron?

– Cred ca sint doua echipe asemanatoare. Nu pot insa sa ma pronunt cu precizie, din moment ce nu am vazut Craiova intr-un meci oficial. Sper sa am ocazia aceasta si sa joc si eu. Am auzit, in schimb, ca aveti un public numeros si entuziast.

– Ai vreo superstitie?

– Fiind un jucator de picior sting, intotdeauna imi incalt prima oara piciorul sting, pasesc in teren cu stingul si sutez prima data cu acelasi picior.

– Care este echipa preferata si jucatorul pe care il admiri?

– Tin cu Manchester United si imi plac foarte mult Zinedine Zidane, pentru tehnica sa perfecta, si Roberto Carlos, care joaca pe acelasi post ca si mine.

– Dintre starurile din afara sportului, pe cine preferi?

– Imi place foarte mult actrita Julia Roberts, iar cintareata preferata este Whitney Houston.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS