20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Motru sta zece zile la Herculane

Minerul Motru sta zece zile la Herculane

Divizionara B gorjeana Minerul Motru a inceput miercuri cantonamentul de pregatire montana din statiunea Baile Herculane. Timp de zece zile, elevii antrenorului Gabi Zahiu au programate doua antrenamente zilnice, unul bazat pe pregatirea fizica, celalalt cu caracter tactic, urmind sa sustina si trei partide de verificare. Zahiu are la dispozitie 25 de jucatori, insa pot aparea si modificari in lot, in functie de rezultatul negocierilor cu unii fotbalisti din Divizia B. A. Popescu, Oancea si Stanciu, de la Pandurii Tirgu Jiu, Poenaru (Unirea Focsani), Cumpanasu (ARO Cimpulung) si Iepure (Minerul Mehedinti) sint noutatile din lotul motrenilor pina in acest moment. A revenit un jucator imprumutat la Petrolul Bolintin, Grigore Crisan, Zahiu fiind interesat si de serviciile fostului fundas al „pandurilor“ Mauta, acesta suferind de curind o operatie de menisectomie. In functie de starea de sanatate a acestuia se va hotari daca Marian Mauta va deveni „miner“ din sezonul viitor.

Conducerea echipei din Motru este in tratative cu inca trei fotbalisti din Divizia B, numele acestora fiind deocamdata secrete pina la finalizarea actelor de transfer. Munteanu, Antici, Nita – portari, Balan, Ion Constantin, Purcel, Nuieleanu, Cumpanasu, Stoian, Mirea, Soo, Iepure, Poenaru, Crisan, Volocaru, Glisca, A, Popescu, Oancea, Stanciu, Hanu, Trifu, Nicoloff, Popescu si Minzatu sint jucatorii care se afla la dispozitia lui Gabi Zahiu in cantonamentul de la Baile Herculane.

In ultima zi a stagiului de pregatire este programat un meci amical cu Severnav Severin, urmind sa se perfecteze, la fata locului, inca doua partide cu adversari care se afla, de asemenea, in statiunea din Caras Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS