20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRednic asteapta intariri

Rednic asteapta intariri

– Sinteti multumit de lotul pe care-l aveti la dispozitie?

– Pentru acest moment, inaintea plecarii in Austria, sint multumit de lot. Acolo insa, vor mai veni in probe cel putin trei jucatori straini. Plus Pierre, belgianul care a fost si aici, in Craiova.

– Cine sint acestia?

– Nu pot sa va ofer nume si prenume… Sa ajunga ei in cantonamentul nostru din Austria, apoi discutam.

– Inteleg. Pe ce posturi joaca respectivii?

– Este vorba de un atacant, un belgian de origine braziliana, care a jucat ultima oara la o echipa de liga a doua spaniola, formatie care s-a luptat pentru promovare. Il cunosc foarte bine, am jucat impreuna la Standard Liege, acolo a si debutat. Astept, de asemenea, inca un atacant nigerian, care a jucat ultima oara in Israel. Al treilea strain pe care sper sa-l vad in perioada turneului din Austria este un fundas central, coleg de echipa, in Spania, cu atacantul belgian de origine braziliana de care v-am vorbit. Il chem si pe acesta in probe, deoarece s-ar parea ca nu mai putem sa-l transferam pe Pascovici. Am auzit ca Farul l-ar fi suspendat… Mi se pare o prostie, de fapt o incapatinare a conducatorilor de la Farul. Revenind la jucatorii straini care vin in probe la Universitatea, voi stabili totul in perioada turneului din Austria, cind ii voi vedea in amicale. De asemenea, cred ca vom fi asaltati acolo de tot felul de impresari care ne vor propune diversi jucatori liberi de contract pentru a sustine probe de joc. Vom vedea la fata locului…

– Ce se aude cu Marinescu?

– Simbata seara am vorbit cu Lucian Marinescu la telefon si mi-a precizat ca marti imi comunica raspunsul lui definitiv, in privinta venirii sale la Universitatea. Raspunsul lui de principiu este acela ca ar dori sa evolueze la Craiova, dar n-ar fi exclus ca in aceste doua zile sa intervina ceva… Reamintesc, Marinescu s-a stabilit in Spania. Daca raspunsul lui de marti este pozitiv, atunci el va veni direct in Austria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS