20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPregatire cu cintec

Pregatire cu cintec

Divizionara B Pandurii participa in perioada 3-15 iulie la un cantonament de pregatire in Italia, in statiunea montana San Pellegrino. La imbarcarea in autocarul care i-a transportat in „Cizma“, fotbalistii gorjeni au avut parte de o surpriza, spre iritarea antrenorului Emil Sandoi. Acestia au fost intimpinati de un taraf de lautari, care le-a pregatit si un concert la scara autocarului inainte de plecarea spre Italia.

Taraful este din Negomir, comuna natala a presedintelui echipei Pandurii, Marin Condescu, si a primit cadou din partea USMO un sejur la San Pellegrino, unde va sustine si citeva concerte in hotelurile din zona. „Izvorasul“ este compus din sapte copii care cinta la fluiere si nai si sint insotiti de profesorii lor si de citiva lautari care ii acompaniaza la acordeon si vioara.

In fata acestei situatii, antrenorul Emil Sandoi a preferat sa plece spre Italia cu masina medicului echipei, Catalin Radulescu, decit sa mearga alaturi de jucatorii sai si de muzicanti.

Nici un membru din conducerea gruparii gorjene nu s-a obosit sa-i conduca pe jucatori la plecare, dar vor fi prezenti saptamina aceasta in statiunea italiana, la odihna.

Din lista de 25 de jucatori anuntata de tehnicianul Emil Sandoi, unul singur a absentat, atacantul Universitatii Cristi Ungureanu, care, dupa spusele antrenorului, va ajunge direct in Italia in aceste zile.

Timp de 12 zile, jucatorii aflati sub comanda lui Sandoi, Lung, Balaet, Pindaru (portari), Popete, C. Popescu, Ursu, Cristea, Radoi, Trofin, Nicola, Negrila, Bogoi, Nica, Arcanu, Bertea, Lacoviste, Scarlat, Gaman, Stefan, Vintilescu, Buca, Lapadat, Negut si Craciunescu, vor pune accent pe pregatirea fizica, dar vor sustine si trei partide amicale cu formatii de amatori din zona.

Clubul vrea cinci miliarde de la consiliul judetean

Presedintele Marin Condescu a avut o intilnire cu omologul sau de la Consiliul Judetean Gorj, Ion Calinoiu, in care s-a pus in discutie ajutorul pe care pot sa-l ofere oficialitatile judetene echipei Pandurii pentru abordarea cu succes a promovarii. Condescu a depus si o cerere din partea clubului in care solicita un ajutor financiar de cinci miliarde de lei. Acesta spera ca si consiliul local sa ofere o suma rezonabila, „mai mare decit in sezonul trecut, cind a fost de 50 de milioane de lei“, dupa intrevederea cu primarul Florin Circiumaru. „Indiferent de suma primita de la cele doua institutii publice, echipa Pandurii este capabila sa sustina financiar campania de promovare pe care si-a propus-o in sezonul viitor“, a tinut sa precizeze presedintele gruparii gorjene, Marin Condescu.

Totusi, in noul sezon, suporterii tirgujienilor vor fi nevoiti sa plateasca bilet de intrare la meciurile de pe teren propriu ale favoritilor, dupa ce in campionatul trecut doar la meciul cu Sportul Studentesc au scos bani din buzunar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS