20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIn cautare de antrenori si jucatori

In cautare de antrenori si jucatori

Nae Ungureanu este asteptat la negocieri

Divizionara B FC Craiova isi va relua pregatirile pentru noul sezon, care va debuta pe 21 august, peste zece zile. In acest timp, oficialii clubului oltean sint in cautare de jucatori, dar si de antrenori, pentru ca tehnicienii din campionatul trecut si-au terminat contractul. „Sintem in tratative cu patru-cinci antrenori, dar nu am stabilit nimic concret, mai ales ca nu s-au finalizat discutiile cu Nae Ungureanu, aflat momentan in concediu. Patronul a fost multumit de felul in care a evoluat echipa in retur si doreste continuare colaborarii, dar nu s-au purtat inca negocierile finale. Totul va depinde insa de lotul de jucatori, de obiectiv, de achizitii, de bugetul fixat. Stiu ca si Nae a intocmit o lista cu prioritatile sale. Ramine sa se intilneasca zilele urmatoare pentru a clarifica situatia. Nu pot spune ce antrenor este in pole position, dar doi sint din Craiova si sint cunoscuti. Mai mult, ei sint familiarizati si cu majoritatea jucatorilor nostri“, a spus presedintele divizionarei B, Jean Nitulescu, care a precizat ca in noul sezon se va merge pe formula antrenor principal – antrenor secund, pentru ca la nivelul ligii secunde nu exista titulatura de director tehnic.

Inca un stelist printre achizitii

Nici in cazul noilor achizitii, Nitulescu nu a dat prea multe amanunte, „pentru ca, daca nu sint sigure, putem sa le ratam“. „Avem in vedere in jur de 20 de jucatori, dintre care vrem sa alegem, iar majoritatea sint cunoscuti. Ne mai trebuie in mod cert un atacant si un jucator de banda stinga, dar si alti tineri jucatori. Ne vom orienta insa si spre citiva fotbalisti de 28 – 29 de ani, care sa-i mobilizeze. Urmarim si o colaborare cu Universitatea, de la care dorim sa luam, de asemenea, niste jucatori. Am vazut citiva tineri alb-albastri care ne-ar fi de folos, acum depinde si de ce fotbalisti va mai achizitiona Universitatea“, a incheiat Jean Nitulescu.

Pina in prezent, ca achizitii certe sint Ciobanu, Stroescu, stelistul Alexandru Piturca, adus pe o perioada de doi ani, si inca un jucator care apartine Stelei, tinarul Daniel Orac, ultima data la Otelul Galati, in cazul caruia tratativele sint aproape finalizate. Pe linga acestia, trei componenti ai divizionarei C, Progresul Caracal, vor trece la FC Craiova.

In ceea ce priveste locul unde va juca formatia olteana in viitorul campionat, s-au depus deja actele pentru ca echipa sa evolueze pe stadionul „Parc“ din Caracal. „Dosarul e depus, trebuie doar aprobat de Comitetul Executiv al FRF. Mai trebuie insa semnate si obligatiile partilor, in speta noi si Primaria Caracal“, a precizat Nitulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS