19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLignitul a invins Constanta!

Lignitul a invins Constanta!

Cu patru jucatori importanti in tribuna, HC Lignitul parea o victima sigura in fata semifinalistei cupei EHF, HCM Constanta, gazdele apelind la toti cei patru portari pentru a completa foaia de joc. Antrenorul Liviu Andries a schimbat treningul de antrenor cu echipamentul de joc, fiind nevoit sa-si ajute elevii din teren.

Prestatia sa a fost decisiva in economia partidei, cele cinci goluri marcate fiind doar dovada caracterului si vointei extraordinare a veteranului Andries, care a facut ca Lignitul sa se impuna cu 31-29 (11-14) in fata constantenilor. Alaturi de Gore Albici, „vinovatul“ principal al acestei victorii nesperate, profesorul Andries, a oferit o lectie elevilor sai, demonstrind ca valoarea nu are virsta.

Prima parte a meciului s-a desfasurat conform asteptarilor, cu oaspetii la timona si cu gazdele preocupate sa mentina o diferenta cit mai mica pe tabela de marcaj, singurul care s-a incapatinat sa se opuna constantenilor fiind Albici. Gazdele au avut o revenire extraordinara dupa pauza si au reusit sa cistige, gratie unei daruiri exemplare. Artizanii acestei victorii au fost: Bichir, Albici, Radulescu, Mereuta – Radu (2), Cercel, Ilies (6), Mihoci (3), Eremia, Filip (12), Enache, Ghira (3), Marin, Andries (5). Antrenor Liviu Andries.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS