10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNegocieri secrete intre Eriksson si Chelsea

Negocieri secrete intre Eriksson si Chelsea

Sven Goran Eriksson, antrenorul reprezentativei de fotbal a Angliei, s-a intilnit in secret cu directorul executiv al gruparii Chelsea, pentru a discuta despre preluarea conducerii tehnice a formatiei londoneze. Intilnirea cu Kenyon a avut loc la domiciliul oficialului gruparii Chelsea, la numai 24 de ore dupa ce Eriksson si prietena sa, Nancy Dell’Olio, au luat masa cu directorul executiv al Federatiei Engleze de Fotbal, David Davies, si sotia acestuia, la restaurantul londonez San Lorenzo.

„Aceasta a fost a doua vizita a lui Eriksson la apartamentul lui Kenyon. Este posibil ca, in cadrul intilnirii, care a durat doua ore, sa se fi discutat despre semnarea unui contract in valoare de 40 de milioane de lire sterline… Roman Abramovici ii ofera tehnicianului suedez un salariu saptaminal de 100.000 de lire sterline pentru urmatorii cinci ani“, a scris tabloidul britanic The Sun.

Sven Goran Eriksson este in vederile patronului clubului Chelsea, Roman Abramovici, de mai multe luni, insa a declarat, in numeroase rinduri, ca doreste sa-si respecte contractul cu federatia engleza. „Sint uimit si suprins de fiecare data cind apar astfel de zvonuri. Oamenii par sa fi uitat ca am semnat un contract pina in 2006 si nimic nu s-a schimbat de atunci. Cred ca voi va ginditi la lucrurile astea mai mult decit ma gindesc eu“, a spus Eriksson, cu o luna inainte de intilnirea cu Kenyon.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS