14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPartide dificile pentru echipele din Banie

Partide dificile pentru echipele din Banie

Cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii programeaza astazi, de la ora 16.00, runda cu numarul 15. In Banie se vor disputa meciuri pe „Depou“ (Stiinta CFR) si pe „Combinat“ (Armata), in timp ce a treia echipa craioveana din competitie, Electro, va avea o deplasare dificila, la Zimnicea.

Dunarea Calafat – Armata

„Militarii“ joaca in deplasare cu Dunarea Calafat pe baza sportiva de la Combinat (calafetenii au terenul suspendat) si se gindesc la obtinerea a inca trei puncte. Principalul Armatei, Silviu Stanescu, are misiunea sa mentina echipa pe podium, asa ca in tabara oaspete cuvintul de ordine este victoria. De partea cealalta, Dunarea, aflata in lupta pentru mentinerea in acest esalon, va face tot posibilul sa scoata un rezultat cit mai bun.

Pentru acest meci, de la echipa craioveana vor lipsi Boroiban si Mateita, suspendati, dar si Negrea, unul dintre oamenii de baza de la mijlocul terenului, care a parasit zilele acestea echipa, pentru a pleca in Spania.

Cum si Gusatu este incert, iar Grigore nerefacut, misiunea „militarilor“ pare putin ingreunata, chiar daca in defensiva va reveni Ghita.

Dunarea Zimnicea – Electro

Victoria din prima etapa a returului, 1-0 cu FC Lapusata, a dat incredere formatiei din Valea Rosie pregatita de Bicu, Negrila si Luta, care se gindeste sa obtina un rezultat bun si in deplasarea de la Zimnicea. „Mergem sa nu pierdem“, a spus principalul Marian Bicu, un rezultat de egalitate fiind considerat foarte bun de catre craioveni.

Electro a aratat in jocul anterior ca are potential, dar ca mai este mult de lucru, jucatorii neformind inca o echipa. De aceea, oltenii vor avea viata grea la Zimnicea, Dunarea, o formatie mult mai omogena, care vine si dupa un succes surprinzator la Turnu Magurele, luptind pentru a ajunge in partea linistita a clasamentului. Pentru acest meci, singurul absent din tabara lui Electro va fi Vali Stancu, suspendat dupa „rosul“ primit runda trecuta.

Stiinta CFR – Oltchim Vilcea

Dupa ce etapa trecuta a pierdut printre degete un rezultat favorabil, primind gol in ultimul minut al disputei de la Caracal, Stiinta CFR este condamnata sa cistige confruntarea de astazi, de pe „Depou“, cu Oltchim Vilcea.

Aflata intr-o situatie critica, din care nu mai poate iesi decit printr-o minune, trupa lui Jean Georgescu va avea un meci foarte greu cu vilcenii, situati pe un linistitor loc sase si care in deplasare sint extrem de incomozi. „Sper sa spargem si noi gheata si sa obtinem o victorie“, a afirmat tehnicianul craiovenilor, care, pentru acest joc, se poate baza si pe suspendatii din runda anterioara, Munteanu, A. Popescu, L. Tilihoi si Corneanu. Nu au revenit inca la echipa Tresor si Cr. Zaharia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS