14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNapoli are zilele numarate

Napoli are zilele numarate

Tehnicianul alb-albastrilor are zilele numarate pe banca tehnica a Universitatii, desi oficialii craioveni, prin vocea presedintelui Pavel Badea, sustin: „Napoli are increderea noastra“. Surse din cadrul gruparii oltene afirma ca italianul are stipulata o clauza in contract, conform careia, daca pierde doua meciuri consecutive, se poate renunta la serviciile sale. In aceste conditii, partida de la Bistrita, de simbata viitoare, poate fi ultima pentru Napoli in calitate de antrenor principal al Stiintei.

Vorbind despre meciul de la Bacau, tactica abordata de Napoli si despre rezultat, patronul Universitatii, Dinel Staicu, a spus: „Nu comentez in nici un fel. Am pus un presedinte care trebuie sa decida. Mai multe lucuri vor fi anuntate saptamina aceasta“.

La rindul sau, Badea a spus: „Am discutat cu domnul Staicu si am ajuns la concluzia ca vinovati de esecul acesta usturator sint jucatorii. Lipsa de concentrare in aparare a fost cheia insuccesului“. „Badita“ a mai spus ca nu se va lua nici o decizie impotriva jucatorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS