20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn retur de foc pentru echipele craiovene

Un retur de foc pentru echipele craiovene

Dupa o saptamina in plus de pauza, divizia C isi reintra de astazi in drepturi, de la ora 15.30 fiind programata prima etapa a returului. Va fi o parte a doua de campionat de mare lupta, atit in fruntea clasamentului, unde Armata Craiova se bate pentru suprematie, dar si in subsolul ierarhiei, acolo unde alte doua echipe craiovene, Electro si Stiinta CFR, spera la salvarea de la retrogradare.

Armata – FC Olt Scornicesti

„Militarii“ incep returul cu un nou principal, Silviu Stanescu, si au ca obiectiv declarat locurile intii-trei. Dupa un tur de campionat foarte bun, in care a pierdut fotoliul de lider in ultima etapa, Armata isi doreste sa continue in aceeasi maniera si in retur, iar pentru aceasta nu trebuie sa se impiedice de FC Olt, echipa pe care o va intilni astazi, pe teren propriu.

Pentru acest meci, Ghita este suspendat, Lulelaru si Grigore sint in refacere, iar Stanculescu nu mai are voie, pentru moment, sa faca efort, el fiind instalat ca antrenor la o grupa de juniori a clubului. Partida din Valea Fetii va fi transmisa in direct de postul Oltenia TV.

Electro – FC Lapusata

Pentru ca deja s-a batut palma ca din vara gruparea din Valea Rosie sa devina oficial satelitul Universitatii, Electro are ca prim obiectiv in acest retur mentinerea in esalonul trei. Formatia pregatita de Marian Bicu si Ionel Luta a primit ca intariri si un „contingent“ de 15 jucatori din lotul largit al Universitatii, acestia, impreuna cu ceilalti componenti ai echipei, avind o misiune extrem de grea in retur.

„Vrem sa incepem cu dreptul“, a spus Bicu referindu-se la partida de astazi, in care Electro va intilni, acasa, pe vilcenii de la FC Lapusata, o echipa omogena, care, in tur, s-a impus la scor in fata craiovenilor, 3-0. Pentru acest joc, tehnicienii craioveni nu se confrunta cu probleme de efectiv.

Progresul Caracal – Stiinta CFR

In intersezon, gruparea de pe „Depou“ a suferit modificari importante, la echipa sosind nu mai putin de 15 jucatori noi, in incercarea de a realiza ceea ce pare, la prima vedere, imposibil, salvarea de la retrogradare. Stiinta CFR este „lanterna rosie“ a seriei, cu -15 la „adevar“, dar conducatorii „ceferistilor“ spun ca nu se dau batuti si ca fiecare meci va fi tratat cu maxima seriozitate.

Trupei lui Jean Georgescu, care in acest retur va fi ajutat si de Dan Racoltea (antrenor cu portarii), ii va fi insa foarte greu in deplasarea de la Caracal, unde va intilni o echipa redutabila, care s-a intarit si ea, printre achizitii amintind numele craioveanului Valeriu Mieila, ultima data la Steaua. De la craioveni vor lipsi A. Popescu, Munteanu, Corneanu si L. Tilihoi, proaspat inrolat la CFR, suspendati, in timp ce Tresor si Cr. Zaharia nu sint inca in tara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS