Acasă Sport Ne arbitreaza Deaconu

Ne arbitreaza Deaconu

-

Comisia Centrala a Arbitrilor a stabilit ieri brigazile de arbitri care vor oficia la meciurile programate miine, in cadrul etapei a 17-a a Diviziei A. Partida dintre FCM Bacau si Universitatea Craiova, care va incepe la ora 16.00 (TVR 2, in direct), va fi arbitrata de Alexandru Deaconu (central), Tudor Constantinescu, Dumitru Bargaoanu (ambii asistenti) si Mihai Ene (rezerva). Observatori la meciul de pe stadionul „Dumitru Sechelariu“ au fost delegati Mircea Cezar Ionescu si Nicolae Rainea.

Intilnirile programate miine, in runda a 17-a a Diviziei A, se vor disputa dupa urmatorul program: FC Oradea – Dinamo (ora 13.00, Prima TV; M. Salomir – D. Burloiu, D. Iliescu), FC Arges – Petrolul Ploiesti (ora 15.15, Prima TV; A. Constantin – O. Sovre, Cl. Tripa).

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Este o zi în care latura financiară a vieţii cotidiene vă interesează cel mai mult. Veniturile din munca desfăşurată sunt fluctuante,...

Bancul zilei

Căutând să depisteze cauzele nevrozei de care suferea copilul Bulă, medicul îl întreabă: În timpul vacanţei, tatăl tău s-a...

Gorjul redevine roșu

Liberalii nu numai că au pierdut alegerile în Gorj, dar au rămas și fără localitățile conduse de primari liberali. PSD Gorj a reușit să câștige alegerile în şase din cele nouă orașe. Liberalii au pierdut alegerile inclusiv în municipiul Motru, condus de penelistul Gigel Jianu.