20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportViorel Moldovan s-ar putea transfera in Italia sau in Anglia

Viorel Moldovan s-ar putea transfera in Italia sau in Anglia

De la revenirea la FC Nantes, care s-a produs in ianuarie, pentru un contract pina la finele sezonului, atacantul roman Viorel Moldovan a revenit in atentia marilor cluburi europene. Inscriind 13 goluri in unsprezece meciuri, dintre care opt in campionat, Moldovan a primit propunerea de a-si prelungi contractul cu „canarii“, fiind insa ofertat si de citeva cluburi din Anglia si Italia.

„Moldo-gol“ ar vrea un contract pe doi ani

Viorel Moldovan a spus ieri ca FC Nantes ramine „prioritatea“ sa pe viitor, dar a afirmat ca studiaza si propunerile din Italia si Anglia. „Deocamdata, ma concentrez asupra jocului meu. Vreau sa dovedesc in continuare ca pot practica un fotbal de calitate“, a spus Moldovan, care nu a ascuns faptul ca si-ar dori ca gruparea nanteza sa-i propuna o prelungire a contractului pe doi ani.

Pozitia lui Viorel Moldovan contrasteaza, oarecum, cu siguranta afisata de responsabilii clubului, care, saptamina trecuta, lasasera sa se inteleaga ca vor finaliza intr-un timp cit mai scurt prelungirea contractului sau cu un an, cu o optiune pentru inca un an.

Poate rata meciul de astazi cu Rennes

„Mold-gol“ este incert pentru meciul care se va disputa astazi, in sferturile de finala ale Cupei Frantei, in care FC Nantes va intilni, pe teren propriu, echipa antrenata de Ladislau Bölöni, Rennes. Dupa partida din week-end-ul trecut cu Metz (2-2), in care Moldovan a marcat un gol, atacantul roman a resimtit dureri la spate si nu este refacut complet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS