5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPlatiti regeste, ca lautarii

Platiti regeste, ca lautarii

FC Craiova 2

Electromagnetica 0

• Stadion „Extensiv-Parc“, spectatori: 150.

• Au marcat: Corneanu ’34, Mitrita ’80.

FC Craiova: Bornescu – Ciuca, Stoica, Cioponea – Velcovici (’85, Curteanu), Dina, Cristescu, Scarlat (’62, D. Mihai), Corneanu – Mitrita, Stefanescu (’70, Baia). D.T.: Nicolae Ungureanu.

Electromagnetica: Istrate – M. Calin, Lipa, I. Dumitru – Mocanu (’71, A. Stancu), Bocioaga, Negrut, Raicu, M. Lucian (’66, A. Dobrin) – Chiacu, B. Oprea. Antrenor: Lita Dumitru.

• Au arbitrat: S. Corpodean – S. Stoianov, G. Dimaca.

• Cartonase galbene: Stoica, Scarlat, Baia / Chiacu.

FC Craiova a inceput bine returul de campionat, invingind in prima etapa pe Electromagnetica cu scorul de 2-0. Prestatia elevilor lui Ungureanu si Neagoe a avut cu totul alta fata in comparatie cu turul campionatului, craiovenii obtinind o victorie muncita, dar meritata. Dupa un inceput mai greu, oltenii, cu Cristescu si Mitrita la timona, si-au impus jocul, rezultatul putind fi mult mai mare daca nu ratau din situatii ideale. Corneanu a deschis scorul printr-un sut de la 20 de metri, iar Mitrita a inchis tabela, din postura de singur cu portarul, intre cele doua goluri craiovene bucurestenii avind o situatie mare de a egala, salvata in extremis de Bornescu.

La finalul partidei, jucatorii lui FC Craiova au fost recompensati pentru punctele obtinute, primind cite o prima consistenta din partea unuia dintre actionari, Paul Valuta. Banii au fost „descarcati“ la fata locului, pe o masa, si impartiti la vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS