19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGusatu a fost inrolat pina in vara

Gusatu a fost inrolat pina in vara

Cea mai bine pozitionata echipa craioveana din esalonul trei, Armata, a intrat pe ultima suta de metri cu pregatirea meciului din prima etapa a returului. „Militarii“ vor intilni vineri, de la ora 15.00, pe teren propriu, pe FC Olt Scornicesti, echipa cu care au remizat in tur, 1-1.

Fata de prima parte a campionatului, la gruparea din Valea Fetii au intervenit ceva schimbari. A fost instalat un nou tehnician, Silviu Stanescu (Marian Voicu si Jean Maican au ramas secunzi), si au mai fost adusi jucatori noi: Fl. Luta (Electro), Oprescu (Recolta Ostroveni), Gulin (Minerul Rovinari), Oncica (Dunarea Calafat), R. Petrica (Universitatea), Urucu („Gica Popescu“), Stoian (Gaz Metan Pielesti).

Cea mai importanta achizitie ramine insa Mugurel Gusatu, fostul atacant al formatiilor „Poli“ Timisoara, Heerenveen si Extensiv, dindu-si acordul sa evolueze in culorile galben-rosii. Gusatu a efectuat perioada de pregatire cu Armata, a jucat in citeva amicale, iar luni dupa amiaza a semnat cu divizionara C un contract pina in vara. „Gusatu are o virsta si nu a dorit sa semneze pe mai mult. Daca din vara va simti ca mai poate juca, isi va prelungi contractul. Oricum, prezenta sa in teren ne va fi de mare ajutor“, a spus presedintele „militarilor“, Vergica Barbuceanu, care a mai mentionat ca jucatorul nu a avut nici o pretentie la semnarea contractului.

Obiectiv: locurile unu-trei

Obiectivul formatiei militare a ramas cel anuntat la inceputul pregatirilor, locurile 1-3, Armata terminind turul pe pozitia secunda, la un punct in spatele liderului, Oltul Slatina. Oficialii echipei craiovene au precizat insa ca nu se vor da in laturi daca in urma rezultatelor gruparea din Valea Fetii va avea sansa sa ajunga in Divizia B.

In prima etapa, nu vor putea evolua Ghita, Grigore si Stanculescu, primul fiind suspendat, ceilalti doi avind probleme medicale. Grigore este in refacere dupa o accidentare mai veche, in timp ce Stanculescu nu are acceptul medicilor sa intre pe teren, din analize reiesind ca nu are voie sa faca efort. El va mai efectua insa un control medical, zilele viitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS