14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu l-a felicitat pe Adrian Ilie

Cirtu l-a felicitat pe Adrian Ilie

Pe la mijlocul anilor ’90, cind era antrenor la Nationala de tineret a Romaniei, Sorin Cirtu pretuia neconditionat un jucator: pe Adrian Ilie. „Cind il vad pe copilul asta cum se misca pe teren, cind vad de ce executii imposibile este in stare, parca mi-l amintesc pe… Sorin Cirtu din vremea «Craiovei Maxima»“ – zicea actualul antrenor al Otelului Galati, pronosticind inca de atunci ca Ilie va ajunge cu siguranta un mare jucator.

Duminica trecuta, dupa ce a vazut la televizor ce minuni a facut „Cobra“ in meciul Besiktas – Denizlispor (scor 3-1, olteanul marcind de doua ori), Cirtu, aflat in Antalya cu Otelul, a pus mina pe telefon si l-a felicitat pe Adi. „Pai, nea Sorine, cum era sa ma fac de ris tocmai acum, cind stiam ca esti matale in Turcia si stai cu ochii pe mine?!“ – a replicat, in gluma, Adrian Ilie.

Desi intentionau sa se intilneasca vineri la Istanbul, acolo unde galatenii vor face o escala in drumul spre Romania, Cirtu si Adrian Ilie va trebui sa astepte alt prilej pentru ca jucatorul lui Besiktas pleaca in dimineata aceleiasi zile cu echipa la Malatya, unde simbata are meci in campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS