19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSergiu Radu are antrenor elvetian

Sergiu Radu are antrenor elvetian

Tehnicianul elvetian Daniel Jeandupeux este noul antrenor al echipei franceze Le Mans, la care evolueaza si atacantul roman Sergiu Radu.

Fostul antrenor al formatiei Le Mans, Thierry Goudet, a demisionat luni de la conducerea tehnica, la doua zile dupa infringerea suferita, cu scorul de 0-3, in meciul cu Strasbourg, din cadrul etapei a 23-a a campionatului Frantei. Le Mans ocupa pozitia a 19-a, penultima, in clasamentul campionatului Frantei.

Noul tehnician, Daniel Jeandupeux, are 55 de ani si a mai antrenat in Franta echipa RC Strasbourg, iar in Elvetia formatiile FC Sion si FC Zürich. El a evoluat ca jucator la echipele Chaux-de-Fond si FC Zurich, cu care a cistigat campionatul in 1975, precum si la gruparea Girondins Bordeaux, in perioada 1976-1979.

„Sint bucuros ca imi reiau activitatea. Vom juca in viitor cu echipe ca Olympique Lyon, Olympique Marseille si Paris Saint Germain, dar nu aceste meciuri sint importante pentru salvarea echipei Le Mans de la retrogradare. Lupta se va da cu formatiile de pe ultimele locuri“, a spus Jeandupeux, care nu a mai antrenat din 2000, cind a fost demis de la gruparea din liga a doua franceza Caen.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS