17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVulc ar putea primi 8.000 de dolari pe luna

Vulc ar putea primi 8.000 de dolari pe luna

Antrenorul echipei nationale de baschet masculin a Romaniei, Mircea Vulc, analizeaza o oferta de a antrena in Nigeria, echipa de prima liga Kano Pillars Baschet Club. Nigerienii il vor pe antrenorul nationalei Romaniei, pentru a-si atinge obiectivul din acest an, si anume cistigarea Ligii Campionilor Africii. „Nu am dat deocamdata nici un raspuns la oferta echipei din Nigeria“, a declarat Mircea Vulc.

Antrenorul roman a primit pe e-mail o oferta de 8.000 de dolari lunar, plus suma de 50.000 de dolari, la inceputul fiecarui sezon, daca va antrena echipa nigeriana. In plus, nigerienii ii ofera lui Vulc o casa si o masina de serviciu.

Daca va accepta oferta nigeriana, clubul sibian CSU Bere „Trei Stejari“ va cistiga 20.000 de dolari, Mircea Vulc fiind in prezent si antrenorul echipei sibiene de baschet masculin. Alti 10.000 de dolari ar primi CSU, daca accepta ca managerul, antrenorul si secundul de la Kano Pillars Baschet Club sa vina sa studieze jocul echipei sibiene.

Antrenorul nationalei masculine a reusit la Sibiu cele mai bune rezulate din istoria echipei. La cei 51 de ani ai sai, Mircea Vulc a cistigat pina in prezent cu CSU Sibiu de doua ori titlul de campion national.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS