14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportEsteban Cambiasso vrea sa joace in Serie A

Esteban Cambiasso vrea sa joace in Serie A

Mijlocasul Esteban Cambiasso al formatiei spaniole Real Madrid a recunoscut ca este interesat de un posibil transfer in campionatul italian. Contractul fotbalistului argentinian cu „galacticii“ va expira in luna iunie a acestui an si este putin probabil sa se semneze o prelungire la actualul acord.

„Italia? Are un campionat frumos, potrivit argentinienilor“, a spus Cambiasso pentru cotidianul Corriere dello Sport. „Totul va depinde de urmatoarele luni, de performantele mele de pe teren si ocaziile pe care mi le va acorda Realul sa confirm“, a adaugat argentinianul.

Cu toate ca nereusita de a cistiga un post de titular pe „Santiago Bernabeu“ l-a frustrat pe Cambiasso, fotbalistul a stirnit totusi interesul campioanei din Serie A, Juventus Torino, dar si al altor citeva echipe din campionatul englez. „30 iunie este foarte departe. Noi vrem sa cistigam Liga Campionilor, Cupa si titlul in Spania. Imi doresc sa cistig toate aceste competitii la fel de mult ca Ronaldo, Raul si Zinedine Zidane. Singurul lucru pe care il pot spune este ca sint la un pas de expirarea contractului si clubul nu mi-a facut inca o oferta de prelungire“, a mai spus Esteban Cambiasso.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS