21.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportMihajlovici nu vrea sa-i ceara scuze lui Mutu

Mihajlovici nu vrea sa-i ceara scuze lui Mutu

Sinisa Mihajlovici, fundasul echipei Lazio Roma, a spus ca l-a scuipat pe atacantul formatiei Chelsea Londra, Adrian Mutu, pentru ca acesta l-a provocat. „Vreau sa subliniez ca, daca am avut acea reactie, am fost cu siguranta provocat intr-un mod incorect. Din acest motiv, nu imi cer scuze fata de Mutu. Asa sint eu, dar imi pare rau ca imaginile inregistrate m-au condamnat numai pe mine. Exista si imagini care ar demonstra de ce am reactionat asa“, a spus Mihajlovici.

Jucatorul originar din Serbia-Muntenegru a fost suspendat de UEFA pentru opt partide, deoarece l-a scuipat pe atacantul Adrian Mutu, in meciul dintre Lazio Roma si Chelsea Londra, scor 0-4, din etapa a 4-a a fazei grupelor Ligii Campionilor. Lazio Roma va intilni astazi, pe teren propriu, formatia Besiktas Istanbul, iar in ultima runda va juca in compania echipei Sparta Praga.

„Lazio trebuie sa faca fata unui meci delicat si eu nu pot juca din cauza bine cunoscutei suspendari. Profit de aceasta ocazie pentru a cere scuze coechipierilor, antrenorului si intregului club pentru cartonasul rosu pe care l-am primit in meciul cu Chelsea, care, evident, a cintarit greu pentru rezultatul final al partidei. Vreau sa spun copiilor ca nu trebuie sa ia ca punct de referinta in ceea ce ma priveste comportamentul din seara aceea“, a spus Mihajlovici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS