14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGanea a inscris, dar Bursa nu a cistigat

Ganea a inscris, dar Bursa nu a cistigat

Echipa lui Giani Kirita, Samsunspor, a invins cu 3-0 pe Fenerbahce

Fostul atacant al Universitatii Craiova, Ionel Ganea a marcat un gol in minutul 45 al meciului pe care echipa sa, Bursaspor, l-a terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), in fata formatiei Akcaabat Sebatspor, in cadrul etapei a 13-a a campionatului Turciei. Atit Ganea, cit si Cornel Frasineanu, jucator care a facut parte, de asemenea, din lotul Universitatii Craiova, au evoluat pe toata durata meciului la echipa antrenata de Umit Kayihan. Portarul Bogdan Vintila si fundasul Iulian Miu nu au jucat. Pentru Akcaabat Sebatspor a inscris Orhan Kaynak, in minutul 74.

Tot in runda a 13-a a campionatului Turciei, echipa Samsunspor, cu jucatorul roman Giani Kirita titular, a invins pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formatia Fenerbahce. Pentru Samsunspor au marcat Caner, in minutele 7 si 74, si Da Silva, in minutul 39. Kirita a evoluat pe toata durata partidei.

Dupa disputarea a 13 etape din campionatul Turciei, podiumul clasamentului este ocupat de urmatoarele formatii: 1. Besiktas – 33 de puncte, 2. Galatasaray – 27 p, 3. Fenerbahce – 25 p.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS