19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOkan Koc i-a sarutat mina lui Mircea Lucescu

Okan Koc i-a sarutat mina lui Mircea Lucescu

Formatia turca Besiktas Istanbul, antrenata de romanul Mircea Lucescu, a cistigat, cu scorul de 2-1 (0-0), partida disputata, duminica, in deplasare, impotriva echipei Genclerbirligi, in etapa a 12-a a campionatului Turciei. Pentru Besiktas au marcat Ilhan Mansiz, in minutul 15, si El Saka (autogol), in minutul 36, in timp ce pentru Genclerbirligi a inscris Souleymane, in minutul 51. Din minutul 65, Besiktas a evoluat in inferioritate numerica, dupa ce Emre a primit cartonasul rosu. Internationalul roman Daniel Pancu a fost titular si a fost inlocuit, in minutul 58, de Ahmed Hassan.

Cotidianul turc Sabah a notat, sub titlul „Saruta-i mina lui Lucescu“, ca mijlocasul Okan Koc a repetat gestul facut de fostul fotbalist al echipei Besiktas, Pascal Nouma, in sezonul trecut, sarutindu-i mina antrenorului Mircea Lucescu, dupa ce „vulturii“ au marcat primul gol, in meciul cu Genclerbirligi. Okan Koc, care i-a pasat mingea lui Ilhan, marcatorul primului gol pentru Besiktas, s-a dus la Lucescu si i-a sarutat mina.

Un alt cotidian turc, Aksam, a amintit de cearta dintre Mircea Lucescu si internationalul roman Daniel Pancu, in acelasi meci. „Dupa ce la o faza mingea a ajuns in plasa laterala a portii, Lucescu a strigat la Pancu: «De ce nu pasezi?», iar fotbalistul roman i-a raspuns pe acelasi ton. Cearta pe care cei doi au avut-o in limba romana a facut stadionul sa rasune. Dupa meci, Pancu i-a cerut scuze lui Lucescu“, s-a precizat in Aksam.

Inainte de inceperea meciului, s-a tinut un minut de reculegere in memoria fostului international turc Aydin Tohumcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS