14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportProbleme pentru Armata, Electro si Stiinta CFR

Probleme pentru Armata, Electro si Stiinta CFR

Ploile cazute in ultimele saptamini au facut ca terenurile de joc ale formatiilor din Banie sa devina greu de folosit pentru antrenamente, asa ca tehnicienii divizionarelor C au gasit fel de fel de solutii. In plus, in afara suprafetelor de joc, echipele se confrunta si cu numeroase probleme de efectiv.

Doi suspendati si doi raciti

Daca pina acum gruparea din Valea Fetii a avut probleme minore in ceea ce priveste accidentarile sau suspendarile, pentru jocul de vineri s-au ivit o serie de indisponibilitati. In afara lui Grigore, in lotul „militarilor“ au mai aparut doi suspendati, Negrea si Dinu, ambii acumulind patru galbene, si doi raciti, Broiban si Burghiu. Cum intilnirea cu Oltul Slatina este una extrem de dificila, tehnicianul Marian Voicu isi facea ieri probleme ca nu poate sa pregateasca asa cum trebuie partida din cauza terenului greu.

„Pe linga faptul ca avem probleme de efectiv, nici nu pot sa lucrez cu cei apti la capitolul tehnico-tactic din cauza terenurilor aproape impracticabile. Ieri, de exemplu (n.r., luni), am facut numai pregatire fizica in Parc, iar astazi am cautat un teren unde sa incerc sa gasesc o solutie de a-i inlocui pe cei care vor lipsi. La Facai nu s-a putut, terenul fiind numai balti, al nostru este la fel. O sa facem tot alergari si niste jocuri pe spatii mici, pe la colturi, unde gazonul ne permite. Poate pina miine se va retrage apa si vom putea face un joc scoala“, a precizat „principalul“ Armatei.

Electro a invins Chimia

Echipa pregatita de Marian Bicu se pregateste si ea pe unde poate pentru confruntarea de vineri, de la Videle, cu Petrolul. Ieri, Electro a sustinut un amical cu divizionara D Chimia, pe terenul II de la Combinat, in care s-a impus cu 2-1, prin golurile lui Botea si Stefanescu, pentru gazde marcind Cristea. Formatia din Valea Rosie mai are programate astazi si miine cite un antrenament, insa totul depinde de starea gazonului de pe „Electroputere“. In intilnirea cu Petrolul Videle, Bicu nu va putea conta pe Fl. Luta, Ticlea, Minoiu si Firanescu.

Doar gazonul o ajuta pe Stiinta CFR

A treia echipa craioveana din Divizia C, care are cea mai grea situatie din clasament, se pregateste sa primeasca vineri vizita vilcenilor de la FC Lapusata. Tehnicianul Jean Georgescu a efectuat ieri, de la ora 15.00, un antrenament pe terenul de pe „Depou“, iar astazi isi va convoca elevii la doua sedinte de pregatire. In incercarea de a obtine prima victorie din campionat se pare ca, pina acum, singurul aliat al „ceferistilor“ este gazonul, care se prezinta in conditii mai acceptabile. „In ciuda vremii de afara, terenul nostru se prezinta acceptabil. Ma preocupa insa problemele de efectiv cu care ma confrunt. Stancuta si Andrei sint accidentati, Mulusanu suspendat, Cretu s-a ars cu var, iar Mondea si Florea au jucat nerefacuti complet“, a precizat „principalul“ Stiintei CFR.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS