19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCatalin Craciunescu nu are unde sa faca inot in Craiova!

Catalin Craciunescu nu are unde sa faca inot in Craiova!

Pentru Catalin Craciunescu, plecarea la Dinamo (in vara anului 2002) a insemnat greseala vietii lui, chiar el a recunoscut asta. N-a jucat nici un meci la Dinamo, ajungind un fel de titular la satelitul „ciinilor“, Poiana Cimpina. A revenit la Universitatea in campionatul trecut, dar alte ghinioane s-au tinut de capul lui, adica s-a accidentat. Ultima recidiva s-a produs chiar in perioada de pregatiri de asta-vara de la Poiana Brasov, Catalin fiind operat. Din pacate, doar in retur va fi apt de joc, in prezent el aflindu-se in recuperare.

Ieri, Catalin Craciunescu a spus: „Recuperarea merge bine, asa cum trebuie sa fie. Zic asta deoarece am fost recent la un control medical la doctorul Anghelescu, cel care m-a operat, si acesta mi-a spus ca totul decurge normal. Ce fac acum? Continuu programul de recuperare pe care mi l-a indicat medicul, respectiv exercitii la sala si alergari. Si ar trebui sa fac si un program de inot, dar se pare ca n-am unde sa fac inot in Craiova! Oricum, totul e bine, dar am alta problema dificila. Mi-e foarte greu cind merg la stadion si urmaresc meciurile din tribuna. Cind ii vad pe coechipierii mei in teren este, pentru mine, cel mai greu moment! Iar eu n-am voie acum nici macar sa lovesc balonul cu piciorul! Deocamdata, am voie sa fac doar alergari fara schimbari de directie. Din iarna se schimba situatia. Atunci voi face pregatirea normal, cu Universitatea“.

Despre clasarea actuala a Universitatii (locul 10), Catalin a punctat: „Trecem noi si peste asta, adica peste locul 10. Vin ele si vremurile bune!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS