17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Petrescu s-a impotmolit la Motru

Dan Petrescu s-a impotmolit la Motru

Minerul Motru – Sportul 0-0

• Stadion „Minerul“, spectatori: 3.500.

Minerul: Antici – Ploscariu, Huza, I. Constantin (’73, Barbu), Nueleanu, Stoian, Nicolaescu (’90, Stefanica), Bertea, Soo (’65, Noata), Volocaru, Glisca. Antrenor: G. Zahiu.

Sportul: Stanca – Irimia, Galamaz, Secareanu, Rusu, Cruceru, Lazar, Bucur (’81, Oae), Negru, Mazilu (’67, Varga). Antrenor: D. Petrescu.

• Au arbitrat: S. Altmayer – B. Medrea, L. Szanto.

Liderul Seriei B2 a venit la Motru sa nu primeasca gol, lucru pe care, de altfel, l-a si reusit, in dauna spectacolului fotbalistic. In prima repriza ambele echipe au apelat la suturile de la distanta, insa fara prea mare precizie. In a doua parte a jocului, Huza de la gazde s-a dovedit deosebit de periculos, centrind decisiv pentru Volocaru, care a reluat cu capul mingea in bara. Acelasi Huza a executat foarte bine doua lovituri libere, insa nu a reusit sa inscrie. Antrenorul motrenilor, Gabi Zahiu, a fortat pe final victoria, introducind si al treilea virf, insa scorul a ramas neschimbat.

La finalul partidei, oaspetii s-au declarat multumiti de rezultat. „A fost un joc corect, fara duritati, Minerul Motru fiind echipa care ne-a pus cele mai mari probleme dintre toate formatiile intilnite pina acum. Nici una dintre echipe nu merita victoria. Nu am ce sa le reprosez baietilor in ceea ce priveste atitudinea, important este ca nu am pierdut“, a spus Dan Petrescu.

Legat de lupta pentru promovarea in Divizia A, Dan Petrescu a precizat ca Pandurii Tirgu Jiu, Dacia Mioveni si Unirea Urziceni sint echipele cu cele mai mari sanse. „Ei joaca pe prime, noi nu putem sa-i stimulam pe jucatori. Nu avem prima de obiectiv si de joc si este foarte greu sa-i faci pe baieti sa lucreze un timp indelungat“, a precizat antrenorul Sportului Studentesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS