19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Cu lotul decimat

Dupa meciul cu Petrolul, alb-albastrii au primit liber pina astazi dupa-amiaza, la ora 16.00, cind sint asteptati la cantonamentul din Lunca Jiului. „Fiecare jucator a facut ce a vrut incepind de vineri seara dupa meci. Cei din alte localitati au plecat pe la casele lor, dar astazi trebuie sa se prezinte la antrenament“, a afirmat ieri Ciurea.

Totusi, Ciurea, Beldeanu, Lung si Badea nu vor conta pe mai multi jucatori care au plecat sau o vor face miine la loturile nationale. Rada a fost convocat pentru nationala mare in vederea meciului de simbata, cu Japonia, Murgan, Moti, Stancu si Plesan, la nationala de tineret, pentru un stagiu de pregatire si un turneu la Ploiesti, iar Stoianof si Cl. Tudor la nationala de juniori, care joaca in preliminarii pentru calificarea la turneul final al Campionatului European Under 18. In sfirsit, Romulus Miclea necesita o vacanta fortata de 12 zile in urma loviturii pe care a primit-o in meciul de Cupa de la Petrosani, iar Daouda, chiar daca a inceput alergarile de mai bine de o saptamina, nu se stie daca va putea evolua in jocul cu Poli AEK de peste doua saptamini. Despre situatia lui Mariko, Ciurea a spus: „La alergari nu simte dureri. Sa vedem cum se va descurca atunci cind va incepe sa lucreze cu mingea. Noi speram sa joace cu Poli, dar mai este destul timp pina atunci.“

In aceste conditii, nu se stie daca va mai avea loc amicalul preconizat miine la Tirgu Jiu, o decizie in acest sens urmind sa se ia abia astazi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS