20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA aparut si varianta Lacatus

A aparut si varianta Lacatus

Daca Staicu pare decis sa mearga pe mina impresarului Barbagallo, cel care i-a adus in Banie pe Guso, Daouda si Bengondo, si vorbeste doar de antrenori italieni, conducerea executiva a clubului pare sa fi revenit cu picioarele in… Romania.

Asa ca, dupa ce a lansat „pe piata“ nume ca Stefanescu, Cioroianu, Tilihoi si Ungureanu, clubul ar fi tentat, desi refuza sa confirme, sa-i faca o oferta lui Marius Lacatus, actualul antrenor al echipei FCM Brasov, „Fiara“ fiind la un moment dat chiar o solutie pentru a prelua echipa reprezentativa a Romaniei.

In alta ordine de idei, in aceasta saptamina revine in Banie si Gheorghita Geolgau, care a terminat sezonul in Feroe, si s-ar putea ca tinarul tehnician craiovean sa intre si el in carti pentru a prelua Universitatea.

Surse credibile, apropiate actualei conduceri a alb-albastrilor, sustin insa ca este posibil ca actualul „staff“ interimar – Ciurea, Badea, Beldeanu, Lung – sa administreze pregatirea echipei si pentru meciul de peste doua saptamini cu Poli AEK Timisoara. Va dati seama ca, in aceste conditii, o eventuala victorie in partida cu banatenii ar fi curat noroc pentru echipa de tehnicieni coordonata de Ciurea…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS