5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock vrea sa dea doua goluri

Njock vrea sa dea doua goluri

La finele antrenamentului de ieri, Jeremie Njock a fost solicitat de presa la discutii legate de raminerea sa la Craiova pentru disputa cu Dinamo in loc sa plece in Camerun, unde a fost convocat la nationala secunda a tarii sale. „Am inteles situatia de la Universitatea, avem nevoie neaparat de victorie si am preferat sa ajut echipa“, a spus Njock.

Intrebat daca este suparat ca nu a plecat, acesta a afirmat: „Nu sint suparat. Chiar vreau sa ajut Universitatea, mai ales ca toata lumea vrea sa batem Dinamo. Oricum, si domnul Staicu s-a inteles cu antrenorul Camerunului si am fost lasat sa joc, cu promisiunea ca imediat dupa meci sa plec“.

In ceea ce priveste meciul cu „ciinii“, atacantul camerunez a declarat: „Vreau sa dau doua goluri, nu unul. Nu-mi este teama de nici un adversar, de ce mi-ar fi de Dinamo? Are niste jucatori buni, Danciulescu, Delwarte. In plus, astept sa vad si eu publicul, care am inteles ca este extraordinar la asemenea meciuri, iar pentru mine, caci nu stiu cum este, va fi o surpriza“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS