7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea II continua testele

Universitatea II continua testele

• Bengondo n-a stralucit • Iordache risca sa fie suspendat • G. Serban este in pregatiri cu „U“ Cluj

Universitatea II, adica lotul aflat in pregatiri in Lunca Jiului alcatuit din jucatori aflati in vizorul echipei mari si citiva de la fosta echipa de tineret, continua pregatirile in Craiova, in regim de semicantonament in Lunca Jiului.

In cele doua amicale desfasurate saptamina trecuta in compania divizionarei C UFC Electro, oltenii au urmarit cu atentie noutatile din lotul ramas in Banie, respectiv camerunezul Bengondo, ultima oara la Bellinzona (liga a II-a elvetiana), fratii Nicolae (Sportul Studentesc), Lazarovici si Roman (CSM Resita) si cei de la Universitatea, Banica si Oprea. Roman este convocat la lotul national de juniori, iar Iordache nu s-a mai prezentat la pregatirile din Craiova, desi a participat la Poiana Brasov la stagiul montan cu echipa mare.

Purtatorul de cuvint al clubului a spus ca Iordache, aflat sub contract cu Universitatea, risca sa fie suspendat pentru aceste absente nemotivate de la pregatiri. George Serban are acceptul clubului de a se pregati cu „U“ Cluj. Atacantul camerunez Bengondo, chiar daca a marcat simbata un gol in amicalul-retur cu Electro, n-a stralucit, mai ales ca Electro a aliniat o formatie tinara, cu multi juniori. El va fi testat in continuare. O decizie in privinta lui va fi luata doar dupa revenirea Universitatii din turneul francez.

O impresie buna insa a lasat-o mijlocasul central A. Nicolae (Sportul Studentesc). In meciul de simbata, Mogosanu a testat si doi jucatori de la Deva, Maties si Stanciu, care n-au corespuns.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS