5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTotoroata a fost titular la Marseille

Totoroata a fost titular la Marseille

Mijlocasul divizionarei B Extensiv Craiova, Ionel Totoroata, care este in probe la echipa franceza de fotbal Olympique Marseille, a jucat 62 de minute in amicalul de la Albertville cu Servette Geneva. Olympique pierdut aceasta partida cu 1-3 (0-3), pentru francezi inscriind Lamine Sakho (’88), in timp ce golurile elvetienilor au fost marcate de Obradovic (’10, ’45) si Kader (’40).

Ionel Totoroata a jucat mijlocas dreapta in formatia franceza pina in minutul 62, cind a fost inlocuit cu Vachousek. Prestatia mijlocasului de la Extensiv nu i-a impresionat pe francezi, chiar daca a dat dovada de „combativitate“, cum se arata pe pagina oficiala de internet a clubului Olympique Marseille.

Victoria categorica obtinuta de Servette in aceasta partida este explicabila prin faptul ca elvetienii sint aproape de finalul pregatirilor pentru noul sezon, in timp ce Olympique abia a inceput antrenamentele.

In prima repriza a meciului cu Servette Geneva, antrenorul echipei Olympique Marseille, Alain Perrin, a folosit urmatorii jucatori: Runje – B. Gavanon, Hemdani, Mit, Reina – Totoroata, Fernandao, Johansen – Chapuis, Sakho, Dahou. In partea a doua a partidei, Olympique a jucat in urmatoarea formula: Carrasso – Borios, Hemdani, Méité (’62, Tuzzio), Reina (’78, B. Gavanon) – Totoroata (’62, Vachousek), Fernandao (’62, Celestini), Johansen (’78, Sytchev), Dahou (’78, Sakho) – Bakayoko, Deschamps.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS