5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOliver Kahn vrea sa plece de la Bayern

Oliver Kahn vrea sa plece de la Bayern

Portarul echipei Bayern München, Oliver Kahn, a declarat, intr-un material publicat de saptaminalul Sport-Bild, ca doreste sa se transfere in strainatate, in contextul in care liderii clubului bavarez au mentionat, in repetate rinduri, ca jucatorul este netransferabil.

„Am prezentat deja intentiile mele in privinta unui transfer, pentru a trai si alte experiente. Pentru ca toate lucrurile sa fie clare, voi incerca sa dialoghez cu responsabilii de la Bayern. Subliniez, din nou, ca imi merge bine la Bayern, care este un club mare. Insa, nu ar fi normal daca, dupa noua ani de succese, nu mi-as pune intrebari. La aproape 34 de ani, aceste intrebari sint legitime“, a afirmat Kahn.

Antrenorul echipei bavareze, Ottmar Hitzfeld, a exclus, la inceputul acestei saptamini, transferul lui Kahn in strainatate, afirmind ca „nici un ban din lume nu-l poate cumpara pe Oliver Kahn“, al carui contract cu Bayern expira in 2006.

Publicatia Sport-Bild a notat, de asemenea, ca jucatorul olandez al echipei Deportivo La Coruna, Roy Makaay, este interesat de un transfer la Bayern, in contradictie cu declaratiile aparute in cotidianul tz, din 15 mai. Potrivit agentului sau, Rob Jansen, citat de Sport-Bild, „Roy afirma ca are un mare interes pentru Bayern“.

„Fotbalul german este de foarte buna calitate, insa, personal, prefer sa joc in Spania sau Anglia. Maniera de a juca fotbal aici este mai buna. Daca ar trebui sa aleg intre Manchester United si Bayern München, as merge, fara ezitare, la United“, afirmase Makaay pentru cotidianul citat.

Pe de alta parte, presedintele clubului Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, nu a exclus prelungirea, pina in anul 2004, a contractului fundasului francez, Bixente Lizarazu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS