14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro nu face acte de caritate

Electro nu face acte de caritate

Divizia C, seria a IV-a, etapa a 19-a

• Celelalte partide: „GP“ Calafat – Chindia Tirgoviste, Petrolul Tirgoviste – Dunarea Zimnicea, Alpan Tirgoviste – Flacara Moreni, Progresul Caracal – Turris Magurele, Petrolul Dragasani – Petrolul Videle. Dacia Mioveni sta.

Meciul cu UFC Electro reprezinta pentru Rova Rosiori, care se situeaza pe penultimul loc al clasamentului, cu doar 15 puncte la activ, una dintre ultimele sanse de a scapa din zona retrogradarii. Numai ca oltenii, nefiind milosi din fire, nu sint dispusi sa cedeze vreun punct in aceasta partida, ei fiind angrenati in lupta pentru ocuparea uneia dintre primele doua pozitii ale clasamentului, care asigura accesul in liga a doua.

In perspectiva acestui meci, fotbalistii craioveni au parasit ieri Bania si si-au stabilit cartierul general la hotelul „La Primavera“ din Caracal. Din pacate, antrenorul Florin Cioroianu nu ii va putea utiliza in partida de la Rosiori pe Bizu si Stefanescu, care sint accidentati, iar Vilsan este incert. Va reintra in schimb V. Luta, mijlocasul formatiei din Valea Rosie ispasindu-si etapa de suspendare in meciul din runda trecuta cu Progresul Caracal. Cioroianu ar putea trimite pe teren urmatorul „unsprezece“: Poenaru – L. Tilihoi, D. Popescu, Rotaru, Sandu, Mihalache – Palea (Vilsan), V. Luta, Preda – Dumitrica, Patru.

Partida de la Rosiori va fi arbitrata de Radu Gradinaru, Mihai Ungureanu si Mihail Huidu (toti din Bucuresti), iar Sandu Neagu (Bucuresti) va fi observator.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS