17.8 C
Craiova
vineri, 5 iunie, 2020
Știri de ultima oră Sport „Puciul“ impotriva lui Mitica Dragomir a esuat

„Puciul“ impotriva lui Mitica Dragomir a esuat

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a anuntat ca Adunarea Generala Extraordinara a LPF, programata astazi, nu va mai avea loc. „Cinci dintre cele zece cluburi care au cerut convocarea Adunarii Generale s-au razgindit. De asemenea, alte sase cluburi au anuntat ca nu vor sa participe, astfel ca Adunarea Generala nu mai poate avea loc, deoarece este nestatutara“, a afirmat Dragomir. Presedintele LPF nu a dorit sa precizeze care sint cele cinci cluburi care au renuntat la convocarea Adunarii Generale.

Presedintele clubului Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, unul dintre contestatarii presedintelui LPF, a anuntat ca se va prezenta astazi, la ora 15.00, la Casa Fotbalului, pentru a participa la Adunarea Generala. „Daca alti presedinti de cluburi nu ne respecta este problema lor. Indiferent de opinia pe care o au, indiferent cu cine vor sa voteze, ar trebui sa se prezinte macar din onoare“, a spus Stefan. Presedintele clubului nemtean a afirmat ca reprezentantii a cel putin sapte cluburi se vor prezenta la Adunarea Generala. „Ne vom prezenta la Casa Fotbalului, pentru ca acolo am convocat noi sedinta. Daca Dumitru Dragomir a schimbat locul de desfasurare la Hotelul Intercontinental, atunci inseamna ca a convocat o alta Adunare Generala. Daca totusi nu se va tine sedinta, avem cai de atac in instantele civile si vom informa FIFA si UEFA“, a mai spus Stefan.

Zece cluburi din Divizia A – Rapid Bucuresti, Dinamo Bucuresti, FC National, FC Brasov, Otelul Galati, FCM Bacau, Ceahlaul Piatra Neamt, Sportul Studentesc, Astra Ploiesti si UT Arad – au depus, pe 4 februarie, la sediul LPF, o cerere de convocare a Adunarii Generale Extraordinare pentru revocarea presedintelui LPF si a Consiliului Ligii, precum si pentru alegerea unui nou Consiliu al LPF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.

ȘTIRI GdS

00:03:48

Twitter a eliminat un videoclip în care Trump își...

Twitter a decis să elimine mesajul video de campanie în care președintele Donald Trump aducea un tribut lui George Floyd, invocând plângeri...

Premieră în învățământul românesc: curs de diplomație digitală pentru...

Complexul Educațional Laude-Reut, una dintre cele mai vechi și mai prestigioase instituții de învățământ privat din țară, a găzduit pe 4 iunie...

ONU: Viitorul vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun...

Un viitor vaccin împotriva Covid-19 trebuie considerat un „bun public global” accesibil tuturor, a declarat joi secretarul general al ONU, António Guterres.

România, în fruntea tărilor UE cu cele mai multe...

INS a publicat, astăzi, datele privind accidentele rutiere pe 2019. În România au avut loc anul trecut 31.146 accidente de circulație...

Coronavirus în lume: Brazilia a devenit a doua țară...

Numărul cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 a depășit pragul de 6,7 milioane, la nivel mondial, din acestea aproape jumătate reprezentând pacienți care...

Atenție la trecerile de pietoni de pe strada Râului!

La trecerile de pietoni de pe strada Râului din Craiova au fost aplicate marcaje termoplastice antiderapante pentru a spori vizibilitatea șoferilor și siguranța pietonilor.