10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Puciul“ impotriva lui Mitica Dragomir a esuat

„Puciul“ impotriva lui Mitica Dragomir a esuat

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a anuntat ca Adunarea Generala Extraordinara a LPF, programata astazi, nu va mai avea loc. „Cinci dintre cele zece cluburi care au cerut convocarea Adunarii Generale s-au razgindit. De asemenea, alte sase cluburi au anuntat ca nu vor sa participe, astfel ca Adunarea Generala nu mai poate avea loc, deoarece este nestatutara“, a afirmat Dragomir. Presedintele LPF nu a dorit sa precizeze care sint cele cinci cluburi care au renuntat la convocarea Adunarii Generale.

Presedintele clubului Ceahlaul Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, unul dintre contestatarii presedintelui LPF, a anuntat ca se va prezenta astazi, la ora 15.00, la Casa Fotbalului, pentru a participa la Adunarea Generala. „Daca alti presedinti de cluburi nu ne respecta este problema lor. Indiferent de opinia pe care o au, indiferent cu cine vor sa voteze, ar trebui sa se prezinte macar din onoare“, a spus Stefan. Presedintele clubului nemtean a afirmat ca reprezentantii a cel putin sapte cluburi se vor prezenta la Adunarea Generala. „Ne vom prezenta la Casa Fotbalului, pentru ca acolo am convocat noi sedinta. Daca Dumitru Dragomir a schimbat locul de desfasurare la Hotelul Intercontinental, atunci inseamna ca a convocat o alta Adunare Generala. Daca totusi nu se va tine sedinta, avem cai de atac in instantele civile si vom informa FIFA si UEFA“, a mai spus Stefan.

Zece cluburi din Divizia A – Rapid Bucuresti, Dinamo Bucuresti, FC National, FC Brasov, Otelul Galati, FCM Bacau, Ceahlaul Piatra Neamt, Sportul Studentesc, Astra Ploiesti si UT Arad – au depus, pe 4 februarie, la sediul LPF, o cerere de convocare a Adunarii Generale Extraordinare pentru revocarea presedintelui LPF si a Consiliului Ligii, precum si pentru alegerea unui nou Consiliu al LPF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS