14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Cirtu nu poate plinge dupa Victoria Bucuresti!

Sorin Cirtu nu poate plinge dupa Victoria Bucuresti!

O veste buna: Staicu a decis sa-si mai rareasca aparitiile televizate, primind probabil semnale ca nimeni nu il mai ia in serios. Era si un pic mai greu sa cheme cameramanii la FPP, pentru simplul motiv ca este putin plecat in Anglia.

Acum, si vestea proasta: citeam ieri pe undeva ca acelasi Dinel Staicu s-a suparat pe Sorin Cirtu. Nu pentru ca antrenorul si echipa au cistigat turneul de la Norcia, ci pentru ca, dintr-o declaratie putin adusa din condei a lui Cirtu, ar fi reiesit ca acestuia nu ii prea place de Dragomir, adica exact de omul pe care Staicu l-ar vrea ca presedinte la Universitatea.

N-avem ce face si trebuie sa recunoastem ca oltenii gindesc, totusi, ca Sorin Cirtu. Aterizat parca de pe alta planeta in fotbal, cum chiar el a recunoscut-o prin ’97, Dinel Staicu nu are cum sa stie ce le facea „olteanul“ Mitica Dragomir marilor fotbalisti ai Universitatii din anii ’80, printre care, ii mai spunem inca o data patronului alb-albastrilor, se afla si Cirtu. Indiferent de simpatiile lui Staicu, Dragomir va ramine omul care, pe cind conducea Victoria, echipa militiei din Bucuresti, a facut doar rau Universitatii.

Poate ca, dupa ce va reveni din Anglia, Dinel Staicu isi va restabili prioritatile. Si atunci isi va da seama ca Sorin Cirtu si multi alti fosti mari jucatori nu au ceva personal cu Mitica Dragomir. Ei sint, de fapt, partizanii ideii ca fotbalul trebuie condus de fotbalisti. Apoi, daca s-ar ajunge la o asemenea ierarhie normala, Dinel nu are motive sa se teama. Nimeni dintre cei care stiu cum este viata pe un teren de fotbal nu se va razbuna pe sustinatorii lui Mitica Dragomir, le va cere doar sa devina, in sfirsit, corecti. Sau poate tocmai aceasta este problema?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS