20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-a batut si Farul, este tot mai rau!

Ne-a batut si Farul, este tot mai rau!

„U“ Craiova – Farul 0-1

• Stadion „Ion Oblemenco“, spectatori 15.000.

• A marcat: Baltoi ’89.

„U“ Craiova: Agachi 5 – Dragomir 6; Papura 6; Vochin 5,5; Ursu 5 (’46, Ciocoi 5,5) – Sava 6,5; Stinga 6,5; Badea 5,5; Lutu 5,5 (’70, Nica 5) – Verdes 5 (’56, Bratu 5,5), Vladoiu 6. Antrenor: D. Marcu.

Farul: Curca 6 – Popete 6; I. Barbu 6,5; Schiopu 6,5; Mocanu 6 – Lungu 6; Bogdanovici 5,5 (’56, Abaluta 4,5); Cirstocea 6; Badescu 6,5 – L. Mihai 5,5 (’59, Baltoi 6,5); Hrib 6 (’68, Senin 6). Antrenor: V. Hizo.

• Au arbitrat: M. Salomir 7 – Cr. Marinescu 7, D. Bargaoanu 6.

• Avertismente: Ciocoi, Badea / Schiopu, Abaluta.

• Eliminare: Abaluta ’78.

• Filmul golului: min. 89, 0-1: Badescu a plecat fulgerator pe contraatac, a centrat de pe dreapta, Baltoi a deviat de la 6-7 metri, Agachi a atins mingea, dar nu a putut sa evite golul.

Meciul cu Farul a inceput prost inca de vineri. Adica, din ziua in care Staicu si echipa sa au vorbit limbi diferite sau, mai bine zis, le-a fost imposibil sa vorbeasca. S-a folosit cuvintul „rascoala“, desi s-a intimplat un pic altceva. Nu, n-au fost „capi“ ai razmeritei, ci toata echipa a hotarit sa plece din cantonament, nervoasa nu atit pentru prima neachitata, ci pentru ca patronul a refuzat sa vina urgent la o discutie barbateasca. Versat in afaceri, Dinel nu a inteles ca, din pacate, la fotbal orice intirziere costa. Probabil ca intimplarea de vineri a bulversat si planurile lui Mitica Marcu. Mai ales pentru el, meciul cu Farul conta enorm. Ca jucatorii ramin oricum, ei sint mai greu de schimbat…

De la primul fluier al lui Salomir s-a vazut ca ceva scirtiie in jocul oltenilor. Sesizind acest lucru, „marinarii“ au controlat debutul meciului, avind si o ocazie de gol in minutul 8: Lungu a sutat inselator din afara careului, dar Agachi s-a intins si a respins mingea.

Din acel moment, craiovenii au dat impresia ca isi revin. N-au avut o evolutie stralucita, dar, oricum, parca intelesesera in ce directie era poarta lui Curca. In minutul 27, o combinatie superba Sava-Stinga-Vladoiu a fost finalizata de ultimul cu un sut care s-a dus milimetric pe linga tinta. Ocazia reprizei a ratat-o insa Vochin (’37), balonul sutat de el spre poarta parasita de Curca a fost scos in extremis de I. Barbu.

La reluare, Universitatea a legat mult mai bine jocul. A atacat in permanenta, dar defenisva lui Hizo s-a agatat cu dintii de orice faza. Sava (’47) a avut un sut formidabil de la vreo 28 de metri, dar mingea a „muscat“ transversala. Papura (’50) a reluat de la 6 metri peste poarta si cam tot din acea zona fundasul nostru a mai ratat o ocazie (’80), mingea trimisa de el cu capul stergind bara de sus. Intre timp, constantenii ramasesera in zece oameni, Abaluta fiind trimis la vestiar pentru o lovitura cu cotul.

Ultimele minute au fost la discretia craiovenilor. Atacind asiduu buturile lui Curca, ai nostri au uitat din pacate de defensiva. Si asta ne-a costat meciul, ca asa este in fotbal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS