17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGilortul joaca din nou acasa

Gilortul joaca din nou acasa

Gilortul Tirgu Carbunesti – Gaz Metan Medias

• Stadion „Gilortul“, ora 11.00.

• Formatii probabile:

Gilortul: Bunea – Velea, Cotet, V. Luta – Ardeoiu, Tudorache, Iordache, C. Luta, Sporis – Croitoru, Brotea. Antrenor: N. Negrila.

Gaz Metan: Rosca – Ciurar, Somfalean, Nicolau, Asztalos – Stoica, Dimbeanu, Peres, Miclaus – Boaru, Gavrilescu. Antrenor: I. Stoica.

• Vor arbitra: R. Dumitru (Brasov) – C. Safta (Ploiesti), M. Starica (Iasi)

Meciul de astazi constituie pentru noua divizionara B Gilortul Tirgu Carbunesti debutul in fata propriilor suporteri in aceasta editie de campionat. Din luna mai, dupa suspendarea terenului de catre comisia de disciplina din cauza unor incidente petrecute la jocul cu Electrica Timisoara, Gilortul nu a mai sustinut nici un joc oficial pe terenul din localitate.

Din pacate, cei patru jucatori care au primit o sanctiune asemanatoare mai au de asteptat o etapa pentru a reveni pe teren. Cu un lot care nu a reusit pina acum sa cistige nici un punct, Gilortul priveste cu optimism meciul cu fosta divizionara A, conducerea declarind ca se asteapta la o victorie.

In vederea debutului pe teren propriu in Divizia B, conducerea gruparii din Carbunesti a amenajat deja o parte a noilor tribune cu o capacitate de 3.000 de locuri, tribuna oficiala, dar si o cabina de transmisie radio.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS