14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVa fi Jean titular duminica?

Va fi Jean titular duminica?

Staff-ul tehnic al Universitatii a avut ieri-dimineata o discutie cu patronul Dinel Staicu, dupa care lotul alb-albastrilor a facut fotografii pentru postere si pentru pagina de Internet a clubului. Din fotografii lipseste directorul executiv Costel Mitrita. Lotul pentru meciul de duminica – aflat ieri intr-un semicantonament in Lunca Jiului – a efectuat dupa-amiaza (incepind cu ora 16.00, ora meciului cu Steaua) un antrenament pe „Ion Oblemenco“, urmind ca astazi (ora 15.00) sa se dispute un joc-scoala in familie (cu tineretul). De astazi, lotul oltenilor intra in cantonament.

Pentru meciul cu Steaua are drept de joc si atacantul Jean Vladoiu, oficialii olteni reusind sa obtina acest lucru printr-un imprumut al jucatorului de la FC Arges pina pe 20 septembrie. Vladoiu avea drept de joc pentru Universitatea dupa aceasta data. Atacantul pitestean nu este la zi cu pregatirea, dar nu ar fi exclus ca totusi el sa intre duminica in teren.

„Taipanu’“ a revenit printre alb-albastri

Incepind de ieri, clubul Universitatea are un consilier principal. Este vorba despre Petre Deselnicu, un om de fotbal care nu mai are nevoie de prezentare. „Taipanu’“ va fi consultat in toate problemele legate de fotbal, atit de conducerea administrativa, cit si de staff-ul tehnic. In sezonul trecut, Deselnicu a fost presedintele divizionarei C UFC Electro, pe atunci „satelitul“ Universitatii. Cu doua sezoane in urma, Deselnicu a fost director de imagine al clubului de pe Unirii.

Suporterii promit spectacol in tribune

Suporterii se pregateau ieri de zor, in incinta stadionului, pentru meciul de duminica. Ei au anuntat ca vor pregati o coregrafie speciala, cum rar se vede pe stadioanele noastre. „Va fi un adevarat recital alb-albastru si in tribune!“, a spus unul dintre liderii galeriei craiovene. Biletele pentru meciul cu Steaua, care costa 25.000 de lei, s-au pus ieri in vinzare la sediul clubului si la vinzatorii volanti.

Tineretul joaca astazi

Partida echipelor de tineret ale Universitatii si Stelei se disputa astazi, de la ora 17.00, pe stadionul „Constructorul“.

Antrenorul Aurel Beldeanu este optimist in privinta deznodamintului meciului de astazi: „Dupa victoria de la Bacau – care a dat un imbold si echipei mari a Universitatii! – sper sa cistigam inca trei puncte. Vrem sa invingem pentru a fi, ca si la Bacau, un stimulent pentru echipa mare“. Pentru acest meci, Beldeanu i-a primit de la echipa mare pe S. Banica, N. Banica, Dragomir, Dunareanu, Ursu, Daouda, Plesan, Calin, Leandro si McBreen. Universitatea ar putea evolua astazi in urmatoarea distributie: S. Banica (N. Banica) – Dunareanu, Daouda, Mot – Dragomir, Plesan, Ursu, Balaci, Leo – McBreen, A. Calin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS