10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportGigi Multescu negociaza cu Gaziantepspor

Gigi Multescu negociaza cu Gaziantepspor

Antrenorul roman Gigi Multescu a spus ca este foarte aproape de semnarea unui contract cu gruparea turca Gaziantepspor. Multescu a precizat ca a avut o discutie telefonica cu oficialii gruparii din Gaziantep, dupa ce clubul turc a anuntat ca renunta la aducerea tehnicianului francez Bruno Metsu in functia de antrenor principal si a adaugat ca va pleca in Turcia pentru negocierea contractului.

Tehnicianul francez Bruno Metsu era asteptat joi in Turcia, insa l-a contactat telefonic pe presedintele clubului, Celal Dogan, spunindu-i ca se afla inca sub contract cu Federatia de Fotbal din Senegal si ca momentan nu poate veni. Bruno Metsu a cerut ca discutiile in vederea incheierii unui contract sa fie aminate, dar Dogan a decis sa renunte la tehnicianul francez.

„Nu mai putem sa asteptam. Echipa se pregateste in prezent cu antrenorul secund. Trebuie sa aducem aici, cit mai curind posibil, un antrenor. Imi pare rau ca Metsu nu a venit“, a spus presedintele Dogan.

Gaziantepspor l-a avut in vedere anterior si pe fostul selectioner Gheorghe Hagi pentru postul de antrenor principal, insa romanul a refuzat aceasta oferta. Daca va ajunge la o intelegere cu Gaziantepspor, Multescu va fi al treilea antrenor roman care va pregati o echipa din prima liga turca, dupa Mircea Lucescu (Besiktas Istanbul) si Mihai Stoichita (Ankaragucu).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS