13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportReal Vinju Mare a promovat in Divizia C

Real Vinju Mare a promovat in Divizia C

Chimia Craiova a ratat sansa de a promova in Divizia C, pierzind simbata, la Motru, barajul sustinut in compania campioanei judetului Mehedinti, Real Vinju Mare. Mehedintenii au sosit la meci mai pregatiti din toate punctele de vedere, conducerea Realului punind la dispozitia suporterilor nu mai putin de 14 autobuze. La rindul lor, craiovenii au avut si ei suporteri, dar acestia nu au umplut decit patru autobuze.

Real a aratat ca o formatie mult mai echilibrata, avind insa in lot fotbalisti cu mare experienta. Tita, Gadaleanu, Babas, Moraru si Latea, de exemplu, au evoluat ani de-a rindul in Diviziile B si C si era greu pentru Chimia sa reziste unei asemenea garnituri. Totusi, nu se poate spune ca vreo echipa a dominat cu autoritate disputa. Meciul a fost echilibrat, dar craiovenii au pacatuit in multe rinduri printr-o temporizare excesiva a jocului. Apoi, portarul Balan a facut citeva gafe monumentale si nimeni nu prea a inteles de ce Drinceanu a preferat sa inceapa jocul cu el.

Condusa pina aproape de final cu 1-0, Chimia a reusit sa egaleze in minutul 83, dar in prelungiri a fost ingenuncheata de Patrulescu, jucatorul mehedintean inscriind golul de aur in minutul 100.

Real Vinju Mare a meritat victoria. Chimia ne daduse destule sperante ca vom avea inca o echipa craioveana in Divizia C, dar, din pacate, elevii lui Drinceanu nu au mai reusit sa faca si pasul decisiv. Culmea este ca baietii de la Chimia au dominat clar campionatul judetean.

Dupa meci, antrenorul Drinceanu a refuzat dialogul cu ziaristii, trintindu-le in nas usa de la autocar. Jenant! El a interzis si jucatorilor sa discute cu ziaristii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS