17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci decisiv in Banie

Meci decisiv in Banie

Derbiul seriei B este programat miine, pe terenul CSSU Craiova, intre liderul CSM Sibiu si ocupanta locului secund, CS DWAR Craiova. Acest meci va incepe la ora 11.30. In deschidere, de la ora 10.00, se disputa partida din cadrul seriei C (m): U Petrolul Craiova – Petrolul Teleajen.

Rezultatul meciului fetelor ar putea decide cistigatoarea seriei, adica echipa care va participa la turneul de baraj pentru promovarea in Liga Nationala (f). In clasament, CSM Sibiu este pe primul loc, cu 24 de puncte (zece meciuri jucate, sapte victorii, trei infringeri, golaveraj 227 – 217), in timp ce DWAR Craiova ocupa pozitia a doua, cu 21 de puncte (noua meciuri jucate, sase victorii, trei infringeri, golaveraj 219 – 186). Craiovencele mai au de jucat doua meciuri: cu Oltchim II Rimnicu Vilcea (in deplasare, pe 1 mai) si cu Viitorul Medias (acasa, pe 18 mai). Liderul la zi, CSM Sibiu, mai are insa o singura partida de disputat, cu Oltchim II, la Rimnicu Vilcea (18 mai). In consecinta, o victorie a craiovencelor le-ar asigura acestora, dupa toate probabilitatile, drumul spre turneul de promovare in Liga Nationala.

Ilie Radulescu, secretarul CS DWAR Craiova, a spus: „Cred in victoria noastra. Argumente? Valoarea echipei, sustinerea admirabilului public craiovean. Se anunta un meci de infarct!“. La rindul sau, antrenorul echipei craiovene, Bogdan Burcea, a spus: „Meciul trebuie sa «curga» intr-o singura directie: victorie obligatorie! Sint increzator in elevele mele. Ne sta in putere sa le invingem pe sibience“.

CS DWAR (formatia probabila): Burcea – Raducan, Stoicea, Sanda (cpt.), Aldea, Tanase, Radovici. Pentru acest meci decisiv, Federatia Romana de Handbal i-a desemnat pe cei mai buni arbitri ai momentului, cuplul international Plesa – Pripas.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS