15.5 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu l-a reprimit in lot pe Malaele

Cirtu l-a reprimit in lot pe Malaele

Lotul divizionarei B din Parcul „Romanescu“ a efectuat ieri, pe baza sportiva din Lunca Jiului, doua sedinte de pregatire. Daca luni s-a antrenat cu echipa de juniori, Armand Malaele, fotbalistul care parasise in urma cu citeva saptamini gruparea craioveana, s-a pregatit ieri sub comanda antrenorului Cirtu. „Armando“ nu este suspendat doar de clubul din Banie, ci si de FRF. Pina cind nu isi va achita datoria de aproximativ 25.000 de dolari catre Astra Ploiesti, club pentru care a semnat un contract, Malaele nu are drept de joc pentru Extensiv. Malaele trebuie sa-si rezolve litigiul cu ploiestenii, altfel risca sa nu mai imbrace tricoul echipei oltene in acest sezon.

La stadionul „Extensiv Parc“ s-a desfasurat luni seara o sedinta, la care au participat jucatorii, antrenorii si conducatorii clubului. In principal, s-a analizat meciul pierdut de la Cimpia Turzii, dar s-a discutat si despre programul viitoarelor partide. In urma discutiilor s-a ajuns la concluzia ca sansele de promovare nu sint compromise, insa pentru realizarea obiectivului echipa trebuie sa abordeze meciurile care au mai ramas din acest sezon numai cu gindul victoriei.

Pentru meciul de simbata, de pe propriul teren, cu Olimpia Satu Mare, fotbalistii necasatoriti din lotul Extensivului vor intra miine in cantonament. Familistii vor fi incartiruiti o zi mai tirziu. In urma avertismentelor primite in partida de la Cimpia Turzii, Ghindeanu si Mieila sint suspendati pentru meciul de la sfirsitul acestei saptamini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS