20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitri din Teleorman vor conduce partide din Divizia D Dolj

Arbitri din Teleorman vor conduce partide din Divizia D Dolj

In returul Diviziei D Dolj, care debuteaza simbata, cite un meci din fiecare etapa va fi oficiat de o brigada de arbitri din judetul Teleorman. In urma unei intelegeri intre presedintele AJF Dolj, Nicu Neagoe, cu omologul sau din Teleorman, Stan Prodan, cu acordul sefului CCA, Nicolae Grigorescu, s-a convenit realizarea unui schimb de experienta intre arbitrii din cele doua judete. Simbata, meciul dintre Recolta Ostroveni si UT Dabuleni, din cadrul etapei a 16-a a Diviziei D va fi oficiat de o brigada de arbitri din Teleorman. Baremul de joc va fi achitat de echipa gazda, iar cheltuielile cu transportul „cavalerilor fluierului“ din Alexandria va fi suportat de Comisia de Arbitri Dolj. In schimb, arbitrii craioveni M. Ghita, L. Cruceru si C. Firulescu vor conduce duminica partida dintre Turistul Turnu Magurele, lidera campionatului Diviziei D Teleorman, si Foraj Videle.

Asadar, in fiecare etapa din retur cite o brigada din Alexandria va arbitra in Dolj, iar trei arbitri din Craiova vor conduce meciurile din campionatul judetean Teleorman. Ideea pare interesanta, mai ales ca echipele nu vor fi nevoite sa cheltuie bani cu transportul arbitrilor.

Singura echipa din Divizia D Dolj care nu s-a inscris pina in prezent in campionat este Recolta Macesu. Se pare ca gruparea din sudul judetului se va retrage din competitie din cauza problemelor financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS