19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUn Juve trist cu care s-a distrat Tristan

Un Juve trist cu care s-a distrat Tristan

Miercuri seara, o data cu disputarea partidelor din grupele C si D, s-a incheiat etapa a patra din Liga Campionilor. Dupa ultimele rezultate, Real Madrid s-a calificat deja in faza urmatoare, in timp ce in cealalta grupa, Arsenal si Deportivo La Coruna merg umar la umar, dar italienii de la Juventus inca mai spera sa obtina una din primele doua pozitii. Dar, haideti sa vedem ce s-a intimplat miercuri.

Grupa C

Panathinaikos 2

Sparta Praga 1

Grecii au preferat sa joace partida pe imensul stadion „Olimpic“ din Atena, cererea de bilete fiind foarte mare. Cum era de asteptat, cehii au avut dificultati serioase, Sparta fiind, fara discutie, mult mai slaba decit in toamna. Panathinaikos a atacat in permanenta, beneficiind de forma buna a cipriotului Kostantinou, golurile acestuia din minutele 15 si 47 facind ca la un moment dat scorul sa fie 2-0. Cehii au marcat si ei golul de onoare tocmai la spartul tirgului prin Klein (’90).

FC Porto 1

Real Madrid 2

Desi la inceput au fost sustinuti frenetic de suporteri, portughezii au pierdut si ultima sansa de a spera in calificare. Pragmatici, dar, fara discutie, si foarte valorosi, spaniolii au simplificat datele intilnirii, ei conducind rapid cu 2-0 (goluri: Solari ‘7 si I. Helguera ’20). Marcind prin Capucho (’28), Porto a dat impresia ca poate reveni, dar totul nu a fost decit un simplu foc de paie.

Grupa D

Arsenal 4

Leverkusen 1

Pires (‘5), Henry (‘7), Vieira (’48) si Bergkamp (’83) au marcat in poarta unor nemti debusolati care si-au pierdut capul rapid dupa ce, pina in minutul sapte, luasera deja doua goluri. Sebescen a marcat si el, dar tirziu, in minutul 86. Chiar si asa, Bayer are sanse de calificare, intre ei si Arsenal, spre exemplu, fiind doar trei puncte.

Deportivo La Coruna 2

Juventus 0

Mai ales in prima repriza, spaniolii s-au distrat pur si simplu cu marele Juve, virful Tristan, care a si deschis scorul in minutul opt, avind citeva executii de efect prin care i-a ridiculizat pur si simplu pe Iuliano, Ferrara si Montero. La italieni nu s-a legat nimic, Del Piero a fost anihilat complet, „buldogul“ Davids a vociferat pina a fost eliminat, asa ca reusita lui Djalminha (’77) era logica. Dupa rezultatul de pe „El Riazor“, La Coruna si Arsenal au devenit marile favorite ale acestei grupe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS