20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraiovenii au batut de patru ori la Kozlodui

Craiovenii au batut de patru ori la Kozlodui

La sfirsitul saptaminii trecute, grupele de juniori ’87 si ’88 au efectuat un miniturneu in Bulgaria, la invitatia clubului AEK Kozlodui (club patronat si sponsorizat de Centrala atomo-electrica din Kozlodui). Elevii antrenorilor Alin Dobrotescu (’87) si Paul Raducan (’88) au cistigat meciurile desfasurate simbata si duminica, ambii tehnicieni spunind ca intilnirile au fost utile, in ciuda jocului destul de dur al gazdelor. Juniorii ’87 s-au impus in prima zi cu categoricul scor de 4-0 (marcatori: Buchen (2), Cristescu, Mitroi), iar in al doilea amical, cu 3-0 (Mutu, Cristescu, Verdes). Cei nascuti in ’88 au cistigat cu 3-1 (Ganea – 2, Jianu) si 1-0 (Gagiu).

Antrenorul Alin Dbrotescu a folosit urmatoarea distributie: Popescu – Olaru, Ignat, Nitu, Ghenescu – Mutu, Mitroi, O. Maracine, Biolan – Buchen, Cristescu. Au mai jucat: A. Maracine, Duica, Filip, Verdes, Stanasel, Purgariu, Ciocilteu si Gavrila. Paul Raducan i-a introdus in teren pe: Ochinciuc – Jianu, Murdarea, Gheorghe, Grecu – Argintaru, Afronie, Chirita, Ristache – Barbu, Ganea. Au mai jucat: Mosteanu, Gagiu, Ionita, Caldararu, Lisei, Ghita, Poiana si Grigore.

Meciurile revansa se vor desfasura la Craiova, in perioada 16-17 martie. Astazi, pe terenul de la „GP“, echipa de juniori nascuti in 1988 (antrenor Paul Raducan), sustine un meci de verificare cu o selectionata UEFA-’88 a Sudului (Dolj – Universitatea, Extensiv, CSS, Olt, Arges, Mehedinti). Simbata, grupele ’85 si ’88 de la „GP“ au programate in Craiova meciuri amicale cu CSS Caransebes.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS