18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAdi Ilie nu poate evolua ca jucator comunitar

Adi Ilie nu poate evolua ca jucator comunitar

Cotidianul spaniol Marca a revenit asupra stirii potrivit careia atacantul roman al echipei CF Valencia, Adrian Ilie, poate evolua in continuare ca jucator comunitar, precizind ca fotbalistul nu isi pastreaza acest statut.

Pe site-ul sau de internet, Marca a dat publicitatii joi, la ora 15.45, o stire potrivit careia Adrian Ilie poate evolua ca jucator comunitar, in urma cistigarii unui recurs inaintat Curtii Supreme de Justitie a Spaniei impotriva deciziei Tribunalului Superior din Valencia prin care ii era retras acest statut. Intr-o stire publicata la ora 20.57, cotidianul spaniol a revenit precizind ca Tribunalul Superior de Justitie din Valencia a facut publica o hota-rire prin care se revoca, la cererea Federatiei Spaniole de Fotbal si a Ligii Profesioniste de Fotbal, sentinta data de Tribunalul Social numarul 15 prin care i se permitea atacantului Adrian Ilie sa aiba statut de comunitar B. Sentinta nu este definitiva, deoarece Ilie poate face recurs la Curtea Suprema de Justitie a Spaniei.

Tribunalul Superior de Justitie din Valencia s-a bazat in luarea deciziei de a-i ridica lui Ilie statutul de comunitar pe diversele sentinte date pina in prezent in cazuri asemanatoare de Curtea Suprema a Spaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS