20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv - Metalurg Zaporoje 0-0

Extensiv – Metalurg Zaporoje 0-0

Vaidean, un atacant de 21 de ani, da probe la echipa lui Cirtu

Craiovenii au disputat amicalul de ieri tot la Ciolakli (la vreo 60 de kilometri de Lara-Antalya), dar nu pe acelasi stadion pe care jucaseram cu o zi inainte, in compania celor de la Vorskla Poltava. De aceasta data, am mers vreo cinci kilometri in plus si am ajuns intr-un complex de vis, Selin, situat la tarmul Mediteranei, cu hoteluri de lux (acolo stateau cei de la Zaporoje…), iar terenul pe care s-a jucat era la vreo 30 de metri de mare!

Adversarii de ieri au fost la fel de solizi ca si colegii lor de la Vorskla, dar parca mult mai duri. Practic, ucrainenii au faultat la orice contact, spre disperarea jucatorilor nostri, din rindul carora doar Neagoe si Murgan au dat semne ca pot rezista atacurior ucigase ale ucrainenilor.

Ieri, Cirtu nu i-a putut folosi, din nou, pe Ghindeanu si pe Vancea (accidentati), dar s-a bazat pe serviciile lui Eugen Neagoe, refacut dupa un traumatism la genunchi. Meciul a semanat cu o lupta pe viata si pe moarte, oltenii evitind uneori elegant adversarii prin realizari de exceptie, executate de Badea, Neagoe, Velcovici sau Malaele. Pina la urma nu s-a marcat nici un gol, dar Cirtu a fost multumit de evolutia echipei si, mai ales, de faptul ca nu s-a mai accidentat nimeni. Iata si distributia Extensivului: Mindileac (’46, Stoianov) – Ciuca, L. Cotora, Vodita – Murgan, Laczko, Badea (’72, Stamin), Malaele (’78, Voicila), Panc – Buca (’60, Velcovici), Neagoe.

In alta ordine de idei, in cantonamentul Extensivului de la Lara a sosit aseara un jucator nou. Se numeste Vaidean si este nepotul lui Nistor Vaidean, fosta extrema din anii ’80 a celor de la Dinamo. Vaidean, care a venit sa dea probe la Extensiv, este un atacant de 21 de ani, are fizicul lui Neagoe si a evoluat citeva sezoane in campionatul de amatori al Italiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS