14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoua saptamini in Insula Afroditei

Doua saptamini in Insula Afroditei

Florin Marin, Dragomir, Tudor si Rednic au absentat de la antrenamentul de ieri

Alb-albastrii pleaca astazi in Cipru pentru un cantonament de pregatire si de jocuri amicale in perioada 12-27 februarie, „cartierul general“ al oltenilor fiind la hotelul Stavros din Larnaca. In conformitate cu programul comunicat de Silviu Marculescu, reprezentantul unei firme din Cipru, Universitatea va disputa primul amical vineri, 15 februarie, cu ucrainenii de la Dnepr Dnepropetrovsk (liga a II-a). Pina atunci, Florin Marin a stabilit un program de antrenamente riguroase, adecvat actualei perioade de pregatiri.

Ieri dupa-amiaza, Universitatea a efectuat un antrenament la cantonamentul din Lunca Jiului, iar in aceasta dimineata alb-albastrii au programata o ultima sedinta de pregatire inainte de plecarea spre Cipru. Tot astazi va fi comunicata si lista cu cei 21 de jucatori care vor merge in turneu. Antrenamentul de ieri a fost condus de „secunzii“ Gigi Ciurea si Alexandru Popovici, „principalul“ Florin Marin fiind plecat in Capitala. Conform celor spuse de vicepresedintele Dan Sendrea, managerul Universitatii a ramas in Bucuresti pentru a pune la punct, impreuna cu actionarul Gigi Netoiu, ultimele detalii ale turneului din Cipru. De asemenea, au absentat mai multi jucatori: Dragomir, D. Rednic, Tudor (care au sustinut citeva examene la facultate, fiind studenti in anul I la ANEFS Bucuresti), G. Serban (accidentat) si M. Niculescu. Acesta din urma nu s-a mai prezentat la antrenamente, dupa ce a aflat ca Universitatea renunta la achizitionarea lui din cauza grilei prea mari impuse de Apulum Alba Iulia. Acuzind o accidentare, Cezar Dinu s-a antrenat ieri separat.

Simbata, Daniel Rednic si-a sarbatorit ziua de nastere, mijlocasul Universitatii implinind 24 de ani. Nascut la Ieud – Maramures, Daniel Eugen Rednic a debutat in Divizia A in sezonul 1994-1995, atunci cind maramuresenii au promovat (alaturi de FC Arges) in Divizia A, dar au si retrogradat la sfirsitul acelui campionat. Din sezonul ’96/’97, traseul fotbalistic al lui Daniel Rednic a fost urmatorul: Otelul Galati – Dinamo – FC Arges – Rocar – Universitatea.

Daniel Rednic: „Am venit cu inima deschisa la Craiova. Vreau sa facem performanta cu Universitatea. Pina sa ajung la Craiova, am evoluat alaturi de jucatori importanti (Contra), iar aici, in Banie, am intilnit un colectiv deosebit. Dar nu inteleg de ce nu avem liniste, de ce se scriu multe lucruri neadevarate (inclusiv despre mine). Imi doresc pentru acest retur, 2001/2002, ca Universitatea sa prinda o cupa europeana. Asta inseamna sa ne clasam pe unul din locurile unu-trei“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS